CELEBRITIES

H Sofia Vergara φοράει το απόλυτο ολόσωμο μαγιό που όλες θέλουμε φέτος το καλοκαίρι


The Jennettes

25 Μαΐου 2020

H Sofia Vergara φοράει το απόλυτο ολόσωμο μαγιό που όλες θέλουμε φέτος το καλοκαίρι

Η 47χρονη ηθοποιός, Sofia Vergara, που έγινε γνωστή από τη σειρά "Μοdern Family" αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τον συντροφό της, Joe Manganiello και φροντίζει να εκμεταλλευτεί αυτό το χρόνο δημιουργικά. Η ίδια λατρεύει να επικοινωνεί με τους fans της μέσα από τα social media και να τους δείχνει πώς περνά δημιουργικά το χρόνο της.

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram την είδαμε να ποζάρει στην πισίνα του σπιτιού της και να χαλαρώνει διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο, σε αυτό που σταθήκαμε όμως είναι η εμφάνιση της. Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο πράσινο μαγιό με ανοίγματα στο πλάι που την έκαναν να δείχνει stylish ενώ παράλληλα ταίριαζε τέλεια στο σωματότυπό της.

Φυσικά, δεν είναι τυχαίο που φοράει ολόσωμο αφού για άλλη μια χρονιά τα ολόσωμα παραμένουν η πιο hot τάση που ήρθε για να μείνει.

Δείτε το εντυπωσιακό μαγιό της:

jenny.gr

πηγή φωτογραφίας: @sofiavergara

 

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.