CELEBRITIES

H Brooke Shields φωτογραφίζεται με μαγιό και αποδεικνύει ότι παραμένει εκθαμβωτική στα 54 της


The Jennettes

28 Μαΐου 2020

H Brooke Shields φωτογραφίζεται με μαγιό και αποδεικνύει ότι παραμένει εκθαμβωτική στα 54 της

H Brooke Shields, η οποία σε λίγες μέρες θα γιορτάσει την προσωπική της Πρωτοχρονιά, είναι το ίδιο λαμπερή και εκθαμβωτική με χθες.

Η 54χρονη ηθοποιός το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση, ενώ πρόσφατα επισφράγισε ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία μέσα από δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Στο post, η Brooke Shields ποζάρει με μπικίνι σε αγαπημένη της παραλία, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια και likes από τους followers της. Διαθέτοντας ένα καλογυμνασμένο σώμα, η λαμπερή ηθοποιός φροντίζει καθημερινά τη διατροφή της ενώ δεν παραλείπει ποτέ από το πρόγραμμά της τη γυμναστική. 

https://instagram.com/p/CAqMUb5nehc/

Εμφανώς μαυρισμένη, η Brooke δημιουργεί στον φακό μία αξιοζήλευτη εικόνα, που χτίζει καθημερινά και φυσικά, το το γυναικείο φύλο θαυμάζει. Η ίδια αποδεικνύει πως η γοητεία και η λάμψη είναι δύο στοιχεία που μπορούν να συνοδεύουν την παρουσία κάθε γυναίκας σε οποιαδήποτε ηλικία αρκεί να μην παραμελεί ποτέ τον εαυτό της.

Δείτε ακόμη: Η βασίλισσα Ελισάβετ προστέθηκε σε συλλογή πολύχρωμων pop-art έργων τέχνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.