CELEBRITIES

H 45χρονη Eva Longoria ποζάρει με μαύρο μαγιό και εντυπωσιάζει αγκαλιά με τον δίχρονο γιο της


The Jennettes

1 Ιουνίου 2020

H 45χρονη Eva Longoria ποζάρει με μαύρο μαγιό και εντυπωσιάζει αγκαλιά με τον δίχρονο γιο της

Η Eva Longoria πρόσφατα απέδειξε με μία φωτογραφία της στο Instagram ότι έχει μια απίστευτα καλλίγραμμη σιλουέτα ακόμη κι εν μέσω καραντίνας.

Η ίδια φοράει ολόμαυρο μαγιό και ποζάρει, έχοντας στην αγκαλιά της τον σχεδόν δύο χρονών, γιο της, Santiago, αποδεικνύντας πως είναι μια εντυπωσιακή και fit mama στα 45 της. Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές που περνά στην καραντίνα ενώ μαμά και γιος χαρίζουν στον φακό τα πιο αβίαστα και αυθόρμητα χαμόγελα. 

https://instagram.com/p/CA001tHpYyN/

Γράφοντας "Saturday smiles", η Longoria τράβηξε την προσοχή και τα βλέμματα των followers της ενώ ένας από τους fans της σχολίασε: "Τι υπέροχο χαμόγελο, με έκανε να χαμογελάσω κι εγώ, ευχαριστώ". Η ηλιόλουστη και χαμογελαστή φωτογραφία ζωγράφισε και στα δικά μας χείλη το χαμόγελο μέσα στο βροχερό και μουντό σκηνικό, με το οποίο υποδεχτήκαμε σήμερα τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. 

Δείτε ακόμη: H Eva Longoria δίνει 9 stylish ιδέες για casual looks 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.