CELEBRITIES

Taylor Swift: «Ας εκλέξουμε ανθρώπους που θα πολεμήσουν το ρατσισμό»


The Jennettes

12 Ιουνίου 2020

Taylor Swift: «Ας εκλέξουμε ανθρώπους που θα πολεμήσουν το ρατσισμό»

Τα γεγονότα στην Αμερική μετά την δολοφονία του George Floyd έχουν κινητοποιήσει πολλούς καλλιτέχνες, όπως την Taylor Swift, που προτρέπει τους θαυμαστές της να αγωνιστούν για την αλλαγή.

Η διάσημη τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Twitter πήρε θέση για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, το κίνημα Black Lives Matter και εξήγησε πως οι θαυμαστές της μπορούν να βοηθήσουν να τερματιστεί η συνεχιζόμενη φυλετική αδικία.

«Η φυλετική αδικία έχει εισχωρήσει βαθιά στις τοπικές και κρατικές κυβερνήσεις και πρέπει να γίνουν αλλαγές εκεί. Για να αλλάξουν οι πολιτικές, πρέπει να εκλέξουμε ανθρώπους που θα πολεμήσουν κάθε είδους αστυνομική βία και ρατσισμό. #BlackLivesMatter» έγραψε.

Αργότερα, η Swift κοινοποίησε ένα άρθρο που γράφτηκε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama: «Αυτό το άρθρο που γράφτηκε από τον Barack Obama είναι ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα για την αλλαγή πολιτικής σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο. Πρέπει να αγωνιστούμε για την επιστολική ψηφοφορία στις εκλογές του 2020. Κανείς δεν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην υγεία του και στο να ακουστεί η φωνή του».

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.