CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow μιλά για την εμπειρία της καραντίνας και αποκαλύπτει τη σπουδαία ανακάλυψη για τη ζωή


The Jennettes

15 Ιουνίου 2020

Η Gwyneth Paltrow μιλά για την εμπειρία της καραντίνας και αποκαλύπτει τη σπουδαία ανακάλυψη για τη ζωή

Η Gwyneth Paltrow σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε τι άλλαξε στη ζωή της κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη σπουδαία ανακάλυψη που έκανε για τη ζωή.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ ο κανονικός ρυθμός της ζωής μας υπερφόρτωνε το σώμα, το μυαλό και το νευρικό μας σύστημα. Το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε να κλειστούμε στα σπίτια μας, έφερε σε κάποιους μεγάλη απελπισία και ψυχική δυσφορία και σε άλλους ηρεμία. Στη δική μου περίπτωση, εγώ βίωσα και τα δύο», ανέφερε η Gwyneth Paltrow.

https://instagram.com/p/CBauRZtDY3u/

«Άρχισα να φέρνω σε ισορροπία το μυαλό και το σώμα μου. Προσπαθούσα να μαζέψω στιγμές ευεξίας, αλλά δεν χαλάρωνα ποτέ μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο ή να πάω διακοπές. Τώρα, νιώθω διαφορετικά, καθώς αφήνω το σώμα μου να κοιμηθεί και να ξυπνήσει, σύμφωνα με το φυσικό του ρυθμό. Έχω τα παιδιά μου γύρω μου συνέχεια, τρώμε μαζί και κάνουμε πολύ ουσιαστικές συζητήσεις. Η καρδιά μου είναι πιο γεμάτη, το μυαλό μου είναι πιο ήρεμο», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.