CELEBRITIES

H Catherine Zeta- Jones ποζάρει με μαγιό στα 50 της και εντυπωσιάζει σε μια σπάνια λήψη


The Jennettes

14 Ιουλίου 2020

H Catherine Zeta- Jones ποζάρει με μαγιό στα 50 της και εντυπωσιάζει σε μια σπάνια λήψη

Η Catherine Zeta- Jones συνηθίζει τον τελευταίο καιρό να δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με την οικογένειά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η διάσημη ηθοποιός μάς εξέπληξε με το post της, καθώς ποζάρει στον φακό με ένα μαύρο μπικίνι κάτω από τον ήλιο. Η λήψη είναι εντυπωσιακή και δείχνει φανερά ανανεωμένη τη Jones όσο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Καλιφόρνια. Η 50χρονη ηθοποιός δείχνει πολύ νεότερη από την ηλικία της ενώ το αποτέλεσμα της φωτογράφισης είναι ταυτόχρονα vintage και πολύ κομψό. 

https://instagram.com/p/CCjXOHhHVFU/

Οι fans παθιάστηκαν με τη φωτογραφία που ανέβασε η star όσο έκανε ηλιοθεραπεία ενώ πολλοί χαρακτήρισαν τη μορφή της κάτω από τον ήλιο ονειρική. Στη σπάνια φωτογραφία, η ηθοποιός φοράει ένα μαύρο μαγιό, το οποίο έχει συνδυάσει άψογα με σκουλαρίκια και γυαλιά ταρταρούγα. Μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό της Catherine Zeta- Jones θα περιμένει και άλλες τόσο εντυπωσιακές και σπάνιες λήψεις από προσωπικές της στιγμές. 

Δείτε ακόμη: Η Catherine Zeta Jones δίνει πάντα όγκο στα μαλλιά της 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.