UPDATE #NOW

Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός, Naya Rivera σε λίμνη της Καλιφόρνια- Προσπάθησε να σώσει τον γιο της πριν πεθάνει


14 Ιουλίου 2020

Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός, Naya Rivera σε λίμνη της Καλιφόρνια- Προσπάθησε να σώσει τον γιο της πριν πεθάνει

Μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες του εντοπισμού της, νεκρή βρέθηκε τελικά τη Δευτέρα σε λίμνη της Καλιφόρνια, η ηθοποιός του Glee, Naya Rivera.

Σύμφωνα με τις αρχές που εντόπισαν την άτυχη ηθοποιό, η Naya «χρησιμοποίησε αρκετή ενέργεια» για να σώσει τον γιο της και να τον μεταφέρει πίσω στο σκάφος όπου είχαν νοικιάσει, «αλλά όχι αρκετή για να σώσει τον εαυτό της». Η ίδια φαίνεται πως χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να σώσει τον 4χρονο γιο της πριν πεθάνει, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα.  Η σορός της ηθοποιού εντοπίστηκε τη Δευτέρα το πρωί στη λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια, ανέφεραν οι αρχές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

Η Rivera με τον γιο της είχαν νοικιάσει μια βάρκα στη λίμνη Πίρου από την προηγούμενη Τετάρτη. Όπως δήλωσε ο Josey Hollis Dorsey στους διασώστες, βούτηξε μαζί με τη μητέρα του στο νερό για να κολυμπήσουν, αλλά εκείνη δεν επέστρεψε στη βάρκα. Όπως είπε μάλιστα, το ίδιο κοίταξε πίσω και την είδε να εξαφανίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού. Το 4χρονο παιδί βρέθηκε να κοιμάται εξαντλημένο στη βάρκα. Ένα σωσίβιο βρέθηκε μέσα στη βάρκα, ενώ το δεύτερο σωσίβιο το φορούσε ο 4χρονος. 

https://instagram.com/p/B2hTNr2A_bZ/

Ο σερίφης είπε ότι οι αρχές είναι βέβαιες ότι το πτώμα που βρέθηκε ήταν της ηθοποιού, αλλά η σορός θα μεταφερθεί στο Γραφείο της Κομητείας για ταυτοποίηση. Η Naya Rivera έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Glee», στην οποία εμφανιζόταν από το 2009 έως το 2015 ενώ είχε εμφανιστεί και σε αρκετές σειρές, μεταξύ των οποίων οι «Family Matters» και «Baywatch». Η πράξη ηρωισμού της λίγο πριν το μοιραίο τέλος κάνει τη μορφή της αείμνηστη.

Η τραγική ειρωνεία μάλιστα, της εξίσου τραγικής υπόθεσης είναι πως η Rivera πριν μία εβδομάδα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω post, στο οποίο έγραφε από κάτω: "Ανεξάρτητα από τον χρόνο, τη συνθήκη ή τις καθημερινές μάχες, είναι ευλογία το ότι είσαι ζωντανός. Να ζεις το σήμερα και την κάθε στιγμή γιατί το αύριο δεν στο υπόσχεται κανείς"...

https://instagram.com/p/CCKEecyAAYJ/

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ cristi.mile