CELEBRITIES

Το χρονικό μιας υπέροχης φιλίας: Η Penelope Cruz έκανε το πιο νοσταλγικό δώρο γενεθλίων στη Salma Hayek


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2020

Το χρονικό μιας υπέροχης φιλίας: Η Penelope Cruz έκανε το πιο νοσταλγικό δώρο γενεθλίων στη Salma Hayek

Η Salma Hayek έγινε 54 ετών και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram γέμισε με τις καλύτερες ευχές γενεθλίων! Ανάμεσά τους, ξεχώρισε φυσικά, εκείνη της καλύτερης της φίλης, Penelope Cruz. 

Αρκετά συχνά, και οι δύο φροντίζουν να εκφράζουν δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφει η μία για την άλλη ενώ η φιλία τους αντέχει στον χρόνο και μάλιστα, δείχνει πως όλο και δυναμώνει. Η Salma Hayek περνάει τις διακοπές της ακόμη στην Πάρο, απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο ενώ ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες της από στιγμές της στο νησί. 

https://instagram.com/p/CEpHHhgnBui/

Προκειμένου να τιμήσει την προσωπική Πρωτοχρονιά της φίλης της, η Cruz δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, παρουσιάζοντας διάφορες στιγμές από την ιδιαίτερη φιλία τους. Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Χρόνια πολλά αγαπημένη μου φίλη, σε λατρεύω".  

Φυσικά, η εορταστική ανάρτηση προκάλεσε καταιγισμό από comments και likes, καθώς ξεπέρασε τα 411 χιλιάδες likes. Οι δυο τους σε κάθε κοινή τους εμφάνιση, παραμένουν το ίδιο εντυπωσιακές ενώ στοιχηματίζουμε πως η φιλία τους θα παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο. 

Δείτε ακόμη: Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Salma Hayek σε 10 φωτογραφίες χωρίς makeup 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.