CELEBRITIES

H Jennifer Lopez αποκάλυψε ποια τραγουδίστρια θαυμάζει και θεωρεί εξαιρετικό ταλέντο


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2020

H Jennifer Lopez αποκάλυψε ποια τραγουδίστρια θαυμάζει και θεωρεί εξαιρετικό ταλέντο

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κανάλι του YouTube του αρραβωνιαστικού της, Alex Rodriguez και του Big Cat, η Jennifer Lopez αποκάλυψε πολλά στοιχεία για τη ζωή της, αλλά και την καριέρα της, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την τραγουδίστρια, την οποία θαυμάζει και ανυπομονούσε να γνωρίσει από κοντά. 

Η star, καθισμένη απέναντι από τον A-Rod, αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ από τη μνήμη της τη συνάντησή της με τη Billie Eilish.  

https://instagram.com/p/B9id3zUps_R/

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν σχετικά με το ποιες νεαρές μουσικές προσωπικότητες βρίσκει ταλαντούχες, η JLo ανέφερε το όνομα της Eilish. «Η κόρη μου είναι ερωτευμένη μαζί της. Είχαμε μια συνάντηση μετά τη συναυλία της και ήταν καταπληκτική», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Η κόρη μου ήταν εκστασιασμένη με την Billie Eilish. Πήγαμε μετά τη συναυλία στο καμαρίνι της και η κόρη μου την πλησίαζε έκπληκτη με το χέρι στο στόμα. Και την κοίταξα και σκέφτηκα: "τι ταλέντο" και κατάλαβα γιατί αυτό το κορίτσι έχει γίνει είδωλο. Για πολλούς λόγους, για τη μουσική της, τους στίχους»...

Όπως πρόσθεσε μάλιστα, «Με έκανε να θέλω να κάνω περισσότερα για τους θαυμαστές μου, αυτό που έκανε και η Billie στην κόρη μου. Αγαπάμε τη Billie». Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη νεαρό πρόσωπο, που η Jennifer Lopez ξεχωρίζει από τον κόσμο της μουσικής, και αυτό δεν είναι άλλο από την Ariana Grande, όπως ομολογεί στο παρακάτω video.

«Λατρεύω την Ariana Grande. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Δεν είναι μόνο η ωραία φωνή της. Είναι το πνεύμα της. Είναι η παρουσία της. Είναι η ικανότητά της να κάνει διαφορετικά πράγματα. Μου αρέσει να τη βλέπω»! 

Είναι σπουδαίο πάντως, όταν μία τόσο μεγάλη και σημαντική star, όπως η JLo αναγνωρίζει τη δυναμική και το ταλέντο νέων προσώπων στη μουσική σκηνή και βιομηχανία. Γι' αυτό λοιπόν, οι fans της, αλλά και ο αγαπημένος της Alex Rodriguez, έχουν έναν ακόμη λόγο να τη λατρεύουν και να την ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τη φωνή της, αλλά και για την ξεχωριστή ταυτότητά της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.