CELEBRITIES

Η Halle Berry βρήκε την πιο διασκεδαστική δραστηριότητα στο σπίτι για τον 6χρονο γιο της


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2020

Η Halle Berry βρήκε την πιο διασκεδαστική δραστηριότητα στο σπίτι για τον 6χρονο γιο της

H Halle Berry λατρεύει να αφιερώνει χρόνο με τον 6χρονο γιο της, Maceo αλλά παράλληλα αγαπάει πολύ τη γυμναστική.

Προσπαθώντας αυτό το διάστημα να συνδυάσει και τα δύο όσο μένει σπίτι, βρήκε έναν από τους πιο ευρηματικούς τρόπους για να κρατάει τον αγαπημένο της γιο ήσυχο και απασχολημένο όσο εκείνη κάνει ασκήσεις. Όπως γράφει στη λεζάντα του post που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "Διασκεδαστικό για εκείνον και απαραίτητο για εμένα". 

Η διασκεδαστική λοιπόν, νέα δραστηριότητα του μικρού Maceo είναι το workout στο πλευρό της μαμάς του αφού η ίδια αποφάσισε να τον κάνει βοηθό της σε κάθε άσκηση! Η 54χρονη βραβευμένη ηθοποιός φαίνεται στο παρακάτω video να χρησιμοποιεί αντί για βαράκια, το σώμα του γιου της, ενώ βρήκε κάθε έξυπνη λύση ώστε να ενσωματώσει στο καθημερινό εντατικό της πρόγραμμα την πολύτιμη βοήθεια του.

https://instagram.com/p/CEuiPpAlnkD/

Το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό και φυσικά η δημοσίευση προκάλεσε καταιγισμό από likes και σχόλια θαυμαστών, που άντλησαν έμπνευση για το πώς να κρατήσουν και τα δικά τους παιδιά απασχολημένα όσο μένουν σπίτι χωρίς να πλήττουν από τη διαρκή διαδικτυακή μάθηση. 

Η Berry, πέρα από τον Maceo που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Olivier Martinez, έχει και μια κόρη, την 12χρονη Nahla από προηγούμενη σχέση της. 

Δείτε ακόμη: Η μεταμόρφωση της Halle Berry 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.