CELEBRITIES

James Middleton - Alizee Thevenet: Μετά την αναβολή του γάμου τους λόγω του κορωνοϊού «δραπέτευσαν» στην Ιταλία για διακοπές


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2020

James Middleton - Alizee Thevenet: Μετά την αναβολή του γάμου τους λόγω του κορωνοϊού «δραπέτευσαν» στην Ιταλία για διακοπές

Για να γιορτάσουν τον ένα χρόνο από την πρόταση γάμου, ο James Middleton και η αγαπημένη του, Alizee Thevenet, αποφάσισαν να πάνε ονειρικές διακοπές στην Ιταλία.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο αδερφός της Kate Middleton, ο γάμος τους αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έκανα πρόταση γάμου στην Alizee… Τι χρόνος ήταν αυτός;» έγραψε ο James Middleton και πρόσθεσε: «Δύο lockdown στο σπίτι, δύο προσπάθειες για γάμο, πολλά σκυλιά, μια νέα εταιρεία, ένα ξύρισμα γενειάδας και πολλά άλλα, αλλά το καλύτερο είναι ότι τα μοιράστηκα όλα αυτά μαζί σου, Alizee Thevenet και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

https://instagram.com/p/CEuV-oMA4To/

«Καταφέραμε να δραπετεύσουμε στην Ιταλία για μια γρήγορη βουτιά στη θάλασσα, πολλά ποτά και τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο ξανά», σχολίασε χαρακτηριστικά. Ο James Middleton είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί τα social media για να μοιράζεται προσωπικές του στιγμές και κάνει προσωπικές εξομολογήσεις, όπως τότε που μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε.

Δείτε ακόμη: Η λαμπερή εμφάνιση της Kate Middleton δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.