CELEBRITIES

H Katie Holmes είναι ξανά ερωτευμένη και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2020

H Katie Holmes είναι ξανά ερωτευμένη και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Η Katie Holmes μετά τον ξαφνικό χωρισμό της με τον Jamie Foxx το 2019 είναι ξανά ερωτευμένη, και μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Ο νέος της αγαπημένος δεν προέρχεται από τον λαμπερό χώρο του Hollywood αλλά είναι σεφ και το όνομά του είναι Emilio Vitolo Jr.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι και μάλιστα, οι φωτογραφίες δείχνουν την γλυκιά ηθοποιό να κάθεται στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου, και να ανταλλάσσει φιλιά μαζί του σε εστιατόριο στο Manhattan, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Ο Emilio Vitolo Jr. κατάγεται από την Ιταλία και εργάζεται ως σεφ στο εστιατόριο του πατέρα του, το Emilio's Ballato στο SoΗo που σύμφωνα με τα ξένα μέσα εκεί έγινε και η πρώτη τους γνωριμία. Οι παρακάτω φωτογραφίες έρχονται να επιβεβαιώσουν την είδηση και φυσικά περιμένουμε την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση.

https://instagram.com/p/CE3FkpuFW0J

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.