CELEBRITIES

H Cindy Crawford φωτογραφίζεται με την 18χρονη κόρη της, Kaia Gerber και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2020

H Cindy Crawford φωτογραφίζεται με την 18χρονη κόρη της, Kaia Gerber και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Το supermodel της δεκαετίας του '90, Cindy Crawford ακόμη και σήμερα μας εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση  αφού χωρίς αμφιβολία διαθέτει διαχρονική ομορφιά και κομψότητα την οποία μάλιστα κληρονόμησε και η κόρη της, Kaia Gerber.

Μαμά και κόρη αγαπούν τις no make-up selfies και τους αρέσει να συνεργάζονται αφού και η Kaia είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα της εποχής. Με αψεγάδιαστο πρόσωπο και με πολύ διάθεση, η 54χρονη Cindy Crawford δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία δείχνει εκείνη και την κόρη της να ποζάρουν μπροστά από το φακό και είναι σαν δυο σταγόνες νερό.

Με φυσικό μακιγιάζ και κάτω τα μαλλιά της, η Crawford εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά τους θαυμαστές της ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έγραψαν πως μαμά και κόρη μοιάζουν με δίδυμες. Μάλιστα, όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας έκαναν studio φωτογράφισης το γκαράζ του σπιτιού τους.

https://instagram.com/p/CFPhDRbFFtR

Δείτε ακόμη: Oι πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Cindy Crawford 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.