CELEBRITIES

H βασίλισσα Ελισάβετ έχασε 35 εκαταμμύρια λίρες εξαιτίας του κορωνοϊού


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2020

H βασίλισσα Ελισάβετ έχασε 35 εκαταμμύρια λίρες εξαιτίας του κορωνοϊού

H πανδημία έχει προκαλέσει οικονομικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο και όπως γράφουν τα ξένα μέσα και την βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Απο εδώ και στο εξής το Παλάτι θα είναι πιο σφιχτό όσον αφορά στα έξοδά του καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ θα δεχτεί οικονομικό πλήγμα λόγω του κορωνοϊού, ως και 35 εκατομμύρια λίρες. 

Σύμφωνα με τους βασιλικούς λογαριασμούς, τα περισσότερα έξοδα έχουν γίνει από τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle και πιο συγκεκριμένα από το ταξίδι τους στη Νότια Αφρική που κόστισε στο Παλάτι 250.000 λίρες. Μάλιστα το Παλάτι  επιβεβαίωσε πως το πρώην βασιλικό ζευγάρι έκανε μια συνεισφορά για ένα ποσό που δεν αποκαλύπτεται από την κρατική επιχορήγηση για το Φρόγκμορ Κότατζ, την ιδιωτική τους κατοικία που ανακαινίστηκε με δημόσια έξοδα ύψους 2,4 εκατομμυρίων λιρών. 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα αναζητήσει άλλες πηγές εσόδων και ενδεχομένως να μειώσει τα ετήσια έξοδα προκειμένου να στηριχθεί η οικονομία της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.