CELEBRITIES

Η Ashley Graham μόλις ανέβασε τις ασκήσεις που κάνει καθημερινά για να ενδυναμώσει το σώμα της


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2020

Η Ashley Graham μόλις ανέβασε τις ασκήσεις που κάνει καθημερινά για να ενδυναμώσει το σώμα της

Η Ashley Graham είναι ένα από τα πιο πετυχημένα plus size μοντέλα στον κόσμο και έχει φωτογραφηθεί μέχρι και για το Sports Illustrated. Πλέον είναι μαμά και αφιερώνει πολύ χρόνο στην οικογένειά της, αλλά χωρίς να παραμελεί το σώμα της. Η ίδια μάλιστα είχε ξεκινήσει ένα fitness YouTube series, το οποίο ονομάζεται “Thank Bod”.

Στα πρώτα video μάς δείχνει πώς να γυμνάσουμε το σώμα μας, αλλά και μια σειρά από αερόβιες ασκήσεις, τις οποίες ετοίμασε η trainer της, Kira Stokes. Κάθε άσκηση είναι απλή αλλά αποτελεσματική, και παρόλο που το μοντέλο ήταν έγκυος, δεν αμελούσε το καθημερινό της workout. Αυτό που αγαπάμε στην Ashley, είναι ο λόγος, για τον οποίο χρησιμοποιεί τη γυμναστική. Την κάνει να αισθάνεται δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η ίδια δημοσίευσε το τελευταίο πρόγραμμα, που ακολουθεί, για να γυμνάσει όλο της το σώμα! Πρόκειται για ένα 7λεπτο πρόγραμμα, το οποίο τη βοηθά να μένει σε φόρμα!

https://instagram.com/p/CF-XSDyj5MJhttps://instagram.com/p/CGA7H6ejgL4

Δείτε ακόμη: Το εξώφυλλο της Ashley Graham στη Vogue δικαιώνει όλες τις γυναίκες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.