CELEBRITIES

Η Celine Dion φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πιο γαλήνια από ποτέ δίπλα στη φύση


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2020

Η Celine Dion φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πιο γαλήνια από ποτέ δίπλα στη φύση

H Celine Dion ξέρει πώς να τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και να περνάει τα μηνύματα που θέλει. Η ίδια μάλιστα, λατρεύει να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της, όπως ακριβώς είναι στην ηλικία των 52. H διάσημη τραγουδίστρια πριν λίγες ώρες, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα post, στο οποίο ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φαίνεται πιο ανανεωμένη και γαλήνια από ποτέ.

Οι δύο λήψεις είναι τραβηγμένες στη φύση, εκεί όπου η Dion φαίνεται πως έρχεται σε πλήρη ισορροπία και αρμονία με τον εαυτό της. Δεδομένου ότι στον Καναδά γιορτάζουν το Thanksgiving, η star συνόδευσε με τα εξής λόγια το παρακάτω post στα αγγλικά, αλλά και στα γαλλικά: "Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, είναι ακόμη πιο σημαντικό να ακτινοβολούμε αυτά, που μας κάνουν να νιώθουμε ευγνώμονες σε αυτή τη ζωή. Ελπίζω να βρίσκετε στιγμές ειρήνης, ευτυχίας και αγάπης, όχι μόνο στο σήμερα, αλλά και κάθε μέρα". 

https://instagram.com/p/CGP8PkpHlX3/

H Celine, έχοντας πάρει την πιο απλή πόζα, που την κάνει εξαιρετικά όμορφη, κάθεται πάνω σε ένα σεντόνι και χαμογελάει προς τα εκεί που βγαίνει το ηλιοβασίλεμα ενώ στη δεύτερη λήψη βλέπουμε να ξεδιπλώνεται το μεγαλείο της φύσης, αποκαλύπτοντας ένα μαγικό σκηνικό. Η Celine μέσα σε αυτό, ακτινοβολεί ευτυχία και ανανέωση, και ίσως είναι ένα από τα καλύτερα posts, που έχει ανεβάσει ποτέ στο Instagram. Η εμφάνισή της στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Imperfections», που μιλά για ατέλειες, ήταν επίσης μία από τις καλύτερες που έχει κάνει μέχρι σήμερα, αφού δεν είχε διστάσει να δείξει και τις δικές της. 

https://instagram.com/p/B236OMkHwIs/

Δείτε ακόμη: Celebrities που ψηφίζουν φυσικό μακιγιάζ 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.