CELEBRITIES

Selena Gomez: Η φωτογραφία της στο Instagram με μαγιό και λευκά άνθη στα μαλλιά που έφερε πίσω το καλοκαίρι


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2020

Selena Gomez: Η φωτογραφία της στο Instagram με μαγιό και λευκά άνθη στα μαλλιά που έφερε πίσω το καλοκαίρι

Το φθινόπωρο μπορεί να έχει αρχίσει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, αλλά μερικές celebrities φροντίζουν να επαναφέρουν με τις φωτογραφίσεις τους, την αγαπημένη μας εποχή, που δεν είναι άλλη από το καλοκαίρι! Ανάμεσα στις stars, που το καταφέρνουν με επιτυχία, και η Selena Gomez, η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε με ένα γαλάζιο μπικίνι με σχέδια, λανσάροντας τη νέα σειρά μαγιό του αγαπημένου της brand, Caroline Top.

H φωτογραφία, που φέρνει πίσω την καλοκαιρινή μας διάθεση, αναρτήθηκε στον λογαριασμό La'Mariette, αποσπώντας αμέσως άπειρα σχόλια και likes.

https://instagram.com/p/CGVLsIIpsgw/

Η Gomez ποζάρει με τέσσερα λευκά άνθη στα μαλλιά της ενώ έχει ηλιοκαμένη όψη και η εμφάνισή της είναι πράγματι εντυπωσιακή. Δεν είναι η πρώτη φορά που η star γίνεται το μοντέλο του brand καθώς η συνιδρύτρια του, Theresa Mingus, είναι φίλη της Selena. Πριν λίγο καιρό, η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μαγιό, στην οποία φαίνεται η ουλή από την εγχείρησή της για την μεταμόσχευση νεφρού. Η φωτογραφία είχε γίνει αμέσως viral αφού αρκετές ήταν οι κοπέλες, που βρήκαν πολλά σημεία ταύτισης με το συγκεκριμένο post.

Η 28χρονη star πόζαρε με ένα γαλάζιο ολόσωμο μαγιό δίπλα στο υδρομασάζ, που φιλοξενείται στην αυλή του σπιτιού της, ενώ η πρώτη φορά, που μίλησε ανοιχτά για την ασθένειά της, ήταν το 2015. Η φωτογραφία της λειτουργεί ενθαρρυντικά απέναντι στις όποιες μικρές, αλλά όμορφες ατέλειές μας ενώ φυσικά, η συγκεκριμένη λήψη απέσπασε αμέτρητα σχόλια και likes από τους fans της Selena. 

https://instagram.com/p/CFhtu__j9zy

Η διάσημη τραγουδίστρια της pop μουσικής, προχώρησε σε επέμβαση το 2017 προκειμένου να θεραπεύσει την ασθένεια του λύκου. Έτσι, έλαβε δωρεά οργάνου από τη φίλη της, Francia Raisa, αποφασίζοντας να δείξει μόλις πριν λίγο διάστημα, τα σημάδια από την επέμβαση.

Δείτε ακόμη: Justin Bieber - Selena Gomez: Tο χρονικό της σχέσης τους  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.