CELEBRITIES

H Sharon Stone στα 62 της αποκάλυψε ότι δεν θέλει να ξαναβγεί ερωτικό ραντεβού


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2020

H Sharon Stone στα 62 της αποκάλυψε ότι δεν θέλει να ξαναβγεί ερωτικό ραντεβού

Η Sharon Stone στο παρελθόν είχε αποκαλύψει κάτι που δεν περιμέναμε. Η ίδια είχε δηλώσει ότι μετά από αναφορές πολλών χρηστών προς τους διαχειριστές του app Bumble την μπλόκαραν, καθώς πίστευαν πως ο λογαριασμός της ήταν ψεύτικος και τότε η είδηση είχε γίνει αμέσως viral. «Γειά σου @bumble, με έχεις αποκλείσει; Μην με βγάζεις εκτός», είχε γράψει μετά τη διαπίστωση, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βασικό Ένστικτο». 

Το Bumble απάντησε ότι ξεμπλόκαρε τον λογαριασμό της, άρα μπορεί να επιστρέψει. Σήμερα όμως, έναν χρόνο μετά έρχεται να δηλώσει πως δεν θέλει να βγει κανένα άλλο ερωτικό ραντεβού στη ζωή της και νιώθει όμορφα με αυτή της την επιλογή. 

https://instagram.com/p/CGTCHWaJDGp

Όπως αποκάλυψε, οι άνθρωποι, με τους οποίους μίλησε μέσα σε αυτό το app, δεν αξίζουν τον χρόνο της κι έτσι πλέον δεν ασχολείται καθόλου με το συναισθηματικό κομμάτι, έχοντας κάνει πλέον focus στο να περνά χρόνο με τα παιδιά και τους φίλους της. Για το γεγονός ότι μεγαλώνει, εξηγεί ότι πάντα ήθελε να γίνει χορεύτρια γιατί όλοι οι χορευτές θεωρεί ότι, ενώ μεγαλώνουν, καταφέρνουν να δείχνουν πάντα νεότεροι.

"Πρέπει να συμπεριφέρομαι περισσότερο σαν χορεύτρια και πρέπει να τρώω καλύτερα". Αυτή η σκέψη της έδωσε το κίνητρο να γυμνάζεται και να προσέχει τη διατροφή της περισσότερο. Τέλος, η Sharon περιέγραψε την επαφή της με το συγκεκριμένο app ως «κωμωδία» και παραδέχτηκε ότι θα επιθυμούσε καλύτερα να μην είχε αποκατασταθεί ο λογαριασμός της στο Bumble.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.