CELEBRITIES

Η J. Lo φωτογραφίζεται στο πλευρό του Maluma με μια εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti


16 Οκτωβρίου 2020

Η J. Lo φωτογραφίζεται στο πλευρό του Maluma με μια εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti

Με αφορμή τη νέα τους συνεργασία, η J. Lo και ο Maluma φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Billboard. Oι δυο τους ένωσαν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους για την ταινία «Marry me», μετά τη συνεργασία τους για τα δύο hot τραγούδια «Pa' Ti» και «Lonely».

Οι δύο Λατινοαμερικανοί stars, στις εικόνες εμφανίζονται sexy και εντυπωσιακοί. Η J. Lo πραγματικά κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της και το αψεγάδιαστο κορμί της, φορώντας μια σειρά από αποκαλυπτικά φορέματα. Ανάμεσα σε αυτά η 51χρονη επέλεξε μία από τις πιο λαμπερές και αποκαλυπτικές δημιουργίες της Ελληνίδας, Celia Kritharioti.

 

Πρόκειται για ένα sparkly bandeau top και μια λαμπερή εφαρμοστή, μακριά φούστα, που αποκάλυπτε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της και αναδείκνυε τις καμπύλες της. Το glam look της δίπλα στην πισίνα ολοκλήρωσε με έντονο μακιγιάζ σε γήινα χρώματα ενώ τα μαλλιά της έπεφταν σε πλούσια κύματα.

 

Δείτε ακόμη: Make up Jennifer Lopez 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.