CELEBRITIES

H Claudia Schiffer έγινε η πιο εντυπωσιακή Barbie


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2020

H Claudia Schiffer έγινε η πιο εντυπωσιακή Barbie

Ένα από τα θρυλικά μοντέλα της δεκαετίας του '90, η Claudia Schiffer γίνεται 50 ετών αυτή τη χρονιά. Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της Γερμανίδας καλλονής, η Barbie προκειμένου να την τιμήσει δημιουργεί 2 κούκλες αφιερωμένες σε εκείνη, και φυσικά το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό! Το πρώην top model είναι πλέον και επίσημα μια Barbie, και η αλήθεια είναι ότι της αξίζει!

Για να γίνει αυτό εφικτό συνεργάστηκε με τους διάσημους σχεδιαστές, Donatella Versace και Olivier Rousteing. Οι δύο οίκοι μόδας ετοίμασαν δύο μοναδικές δημιουργίες προς τιμήν των 50 χρόνων της Schiffer και τα σχόλια των θαυμαστών δεν σταμάτησαν αφού το όμορφο μοντέλο έγινε η τέλεια κούκλα.

Στο παρελθόν, η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, ότι κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι θα κάνει καριέρα επειδή ήταν πολύ ντροπαλή, Όμως μετά από χρόνια απέδειξε σε όλους πόσο δυναμική και διαχρονική είναι!

https://instagram.com/p/CGmvlGwjEdnhttps://instagram.com/p/CGk8rZOlsEV

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Claudia Schiffer είναι ιστορικό και γεμάτο φαντάσματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.