CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow πουλάει ένα eco-friendly κρεβάτι αξίας 45 χιλιάδων δολαρίων και η είδηση γίνεται viral


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2020

Η Gwyneth Paltrow πουλάει ένα eco-friendly κρεβάτι αξίας 45 χιλιάδων δολαρίων και η είδηση γίνεται viral

H αγαπημένη Gwyneth Paltrow είναι γνωστό ότι λατρεύει τη φύση και ακολουθήσει ένα lifestyle που είναι βασισμένο στην αγάπη της για το περιβάλλον. Η ίδια μέσα από το site της Goop θέλει να κρατά ενήμερο το κοινό της για οικολογικά θέματα και μάλιστα πουλάει και προϊόντα με οικολογικό χαρακτήρα.

Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε ήταν ότι πουλάει ένα eco-friendly κρεβάτι φτιαγμένο όπως έγραψε στην περιγραφή από avocado και η αξία του ίσως σας ακουστεί υπερβολική αλλά είναι πραγματική. Το συγκεκριμένο κρεβάτι που πουλάει η πετυχημένη ηθοποιός κοστίζει 45.000 δολάρια και όπως γράφει πρόκειται για ένα άνετο κρεβάτι φτιαγμένο από οργανικά υλικά που σέβεται το περιβάλλον.

Η είδηση αυτή έγινε αμέσως viral αφού η αξία του είναι πολύ υψηλή και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση τόσο στα μέσα όσο και στους fans της που αναρωτήθηκαν ποιος θα αγόραζε ένα τέτοιο κρεβάτι.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.