CELEBRITIES

H Victoria Beckham ξαναχτυπά με την εμβληματική leg pose της


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2020

H Victoria Beckham ξαναχτυπά με την εμβληματική leg pose της

Η Victoria Beckham έγινε γνωστή από το αγαπημένο μας girl band των 90's, Spice Girls. Μπορεί από τότε να έχει αλλάξει καριέρα και να είναι μια πετυχημένη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας, για εμάς όμως θα είναι πάντα η posh spice. 

Όλοι ξέρουμε ότι η H Victoria Beckham έχει διατηρήσει τις dance moves από την εποχή των Spice Girls. Mάλιστα, έχει την δική της signature πόζα που λατρεύει να μας θυμίζει σε κάθε ευκαιρία. Την leg pose. 

H διάσημη σχεδιάστρια αποδεικνύει με τον πιο fun τρόπο την ευλυγισία της, ξαπλωμένη σε πλάγια θέση στον καναπέ και τεντώνοντας το δεξί της πόδι ψηλά. Αυτή την φορά "ξαναχτύπησε", φορώντας το πιο cozy φθινοπωρινό σύνολο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Warmed up and ready for a week of working from home 🤸🏻‍♀️ #VBPose Shot by #HarperSeven!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Tην βλέπουμε να ποζάρει  στον δερμάτινο καναπέ της, φορώντας τζιν παντελόνι και  δίχρωμο πουλόβερ σε πορτοκαλί και μπλε, ενώ για να κάνει το look ακόμα πιο cozy και ζεστό, φορά μάλλινες κάλτσες. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι είναι έτοιμη να εργαστεί από το σπίτι.

Δείτε όλες τις φορές που η VB έκανε την leg pose

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.