CELEBRITIES

Ο James Middleton μας ταξιδεύει με το τελευταίο του post στο Instagram σε ένα εκπληκτικό τοπίο μακριά από την καραντίνα


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2020

Ο James Middleton μας ταξιδεύει με το τελευταίο του post στο Instagram σε ένα εκπληκτικό τοπίο μακριά από την καραντίνα

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στον κόσμο εξαιτίας του δεύτερου lockdown, ωστόσο μπορούμε να μεταφερθούμε έστω νοητά μέχρι τη μαγική Σκωτία και τα Highlands, που σου κόβουν την ανάσα μέσα από το post του αδερφού της Δούκισσας του Cambridge, James Middleton. Ο James θέλησε να δείξει στο κοινό του πως αυτή η χώρα είναι υπέροχη τον Νοέμβριο και η αλήθεια είναι πως κατάφερε να μας ταξιδέψει και να μας κάνει να ξεχαστούμε από όλα όσα βιώνουμε αυτό το δύσκολο διάστημα. 

Στο μαγευτικό post, που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την αγαπημένη του, Alizee Thevenet, να κάνει paddleboarding ενώ φοράει μια ολόσωμη στολή κολύμβησης. Παροτρύνοντας τον κόσμο να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο σε δραστηριότητες που αγαπάει, ο Middleton συνοδεύει την όμορφη δημοσίευσή του με τα παρακάτω λόγια: 

«Είχα ένα μυρμήγκιασμα, όχι από το κρύο, αλλά από την ομορφιά. Ναι, αυτή είναι η Σκωτία τον Νοέμβριο! Είναι τρελό το πόσο ειρηνικός μπορεί να είναι ο πλανήτης, αλλά ταυτόχρονα και πόσο τρελός μπορεί να είναι- βεβαιωθείτε ότι θα βγείτε έξω, (και θα πάρετε μαζί σας και τα σκυλιά σας). Βγείτε, ανοίξτε ένα παράθυρο, περπατήστε, αναπνεύστε, διαλογιστείτε, ή φτιάξτε μια κούπα τσάι».

Οι θαυμαστές του ζευγαριού φυσικά, έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο υπέροχο μοιάζει το τοπίο, το οποίο μας μεταφέρει όλους μέχρι εκεί μέσω της φαντασίας μας. O James πάντως, φροντίζει να κάνει τις αγαπημένες του δραστηριότητες ενώ έχει δηλώσει πολλές φορές, πως ο πιο πολύτιμος χρόνος μέσα στην ημέρα, είναι όταν ασχολείται με τα σκυλιά του. Αγαπά τη φύση και τα ζώα και, όπως έχει δηλώσει, αυτός ο τρόπος ζωής τον έχει βοηθήσει να διαχειριστεί την κατάθλιψη. Η τόσο στενή σχέση με τα ζώα τον έκαναν να τα αγαπήσει τόσο πολύ που πλέον ασχολείται με τη διατροφή τους, αλλά και με τις τροφές, που τα ίδια μπορούν να εκπαιδευτούν να τρώνε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best thing you can do for your dog is to feed them the best possible diet. When I looked more closely at the dry dog food I used to feed my dogs, I was shocked. I was amazed to discover that much of the dog food on the market lacked natural nutritional value and immediately knew that this just wasn’t right for me & my dogs. I wanted to give my dogs more, They deserve that much after all they do for me. ❤️ This is what led me to the revelation of #rawfeeding and the huge benefits it offers our best friends over kibble. I saw almost immediate changes after switching my dogs and would never go back. What concerns do you have about a #rawdiet for your dog? #ellaco #helloella #jmidy #jamesandella #rawdogfood #rawfeddogs #rawfeedingcommunity #rawdietuk #healthydogs #pethealthcare #loveyourdog #dognutrition

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella & Co (@ella.co) στις

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.