Η ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber στη Hailey με αφορμή τα γενέθλιά της

The Jennettes
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

H Hailey Baldwin Bieber είχε γενέθλια στις 22 Νοεμβρίου και παρόλο που φέτος, ήταν πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές, έλαβε μερικές από τις καλύτερες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντας την προσωπική της Πρωτοχρονιά ξεχωριστή. 

Το Instagram γέμισε λοιπόν, από ευχές και μηνύματα αλλά η δημοσίευση που σίγουρα, έκλεψε τις εντυπώσεις και την καρδιά της Hailey για μία ακόμη φορά, έγινε από τον άντρα της ζωής της, Justin Bieber. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της Hailey, αλλά και από κοινές τους αναμνήσεις, ενώ τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα του post μοιάζουν περισσότερο με ερωτική εξομολόγηση!

«Τα μάτια μου σου ανήκουν. Η καρδιά μου σου ανήκει. Η ψυχή μου σου ανήκει. Η αγάπη μου είναι για σένα. Είμαι στο σπίτι μου, όπου είσαι κι εσύ. Είσαι το καταφύγιο μου, έχω απόλυτα κι ολοκληρωτικά κολλήσει με αυτό που είσαι. Το μεγαλύτερο μου όνειρο μεγαλώνει μαζί σου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είσαι δική μου για πάντα. Χρόνια πολλά, μωρό μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)Τα λόγια θαυμασμού προς τη Hailey ξετρέλαναν τους θαυμαστές του ζευγαριού που έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμη και οι δυο τους. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που ο Justin και η Hailey εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους. 

Φυσικά, το 24χρονο μοντέλο θέλησε να ευχαριστήσει όσους τη θυμήθηκαν και της ευχήθηκαν με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο για την ημέρα, ανεβάζοντας ένα τρυφερό post αγκαλιά με τον άντρα της ενώ εκείνη φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα. 

Δείτε ακόμη: