CELEBRITIES

Η Jessica Simpson αποκάλυψε ότι έχει δυσλεξία και ότι πάντα δυσκολευόταν να διαβάσει καλά


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2020

Η Jessica Simpson αποκάλυψε ότι έχει δυσλεξία και ότι πάντα δυσκολευόταν να διαβάσει καλά

H τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, Jessica Simpson, αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχει δυσλεξία. Η ίδια είπε ότι η μορφή της δυσλεξίας που έχει, την δυσκολεύει να διαβάσει καλά και καθαρά ενώ πολλές φορές μπερδεύεται στην ανάγνωση, αλλά και στη γραφή.

Με αφορμή το νέο της εγχείρημα, το οποίο είναι ένα ακουστικό βιβλίο, που μάλιστα έγινε bestseller στην Αμερική, η ίδια αποφάσισε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για τα άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο ζήτημα στη ζωή τους. Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Eίμαι δυσλεκτική και αυτή είναι η πρώτη φορά, (κατά την εγγραφή του ακουστικού βιβλίου μου), που διάβασα δυνατά χωρίς κανέναν δισταγμό. Το έκανα για τους ακροατές, για την οικογένειά μου, και τον εαυτό μου".

Αυτή της η νέα προσπάθεια αγκαλιάστηκε από το κοινό και από τους θαυμαστές της και το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στα  top audiobooks για το 2020. Η δυσλεξία μπορεί να αντιμετωπιστεί και υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές για τα άτομα που δυσκολεύονται είτε στην ανάγνωση, είτε στη γραφή, και αυτό ακριβώς ήθελε να δείξει η Jessica Simpson.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.