CELEBRITIES

Η σπάνια φωτογραφία της Celine Dion αγκαλιά με τους τρεις γιους της


The Jennettes

27 Δεκεμβρίου 2020

Η σπάνια φωτογραφία της Celine Dion αγκαλιά με τους τρεις γιους της

Πολλοί celebrities τις ημέρες των Χριστουγέννων δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις πιο ζεστές οικογενειακές τους στιγμές. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Celine Dion δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία που έχει ανεβάσει ποτέ στο Instagram αγκαλιά με τους τρεις γιους της, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει πολύ.

Οι τέσσερις τους κάθονται κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής γαλήνης και θαλπωρής. Φορούν λευκές πιτζάμες με το ίδιο μοτίβο ενώ εύχονται "Καλά Χριστούγεννα" στον κόσμο μέσα από το παρακάτω τρυφερό post!

Η Celine Dion συνόδευσε τη γλυκιά φωτογραφία με τα παρακάτω λόγια: «Εύχομαι αυτή η εορταστική περίοδος να φέρει σε όλους σας τα δώρα αγάπης, ειρήνης, υγείας και την υπόσχεση πιο λαμπερών ημερών την Πρωτοχρονιά που έρχεται». Η 52χρονη ερμηνεύτρια ποζάρει άβαφη και αποδεικνύει πως παραμένει το ίδιο κομψή όσο περνούν τα χρόνια.

Τα δίδυμα Eddy και Nelson κλέβουν την παράσταση με το χαμόγελό τους ενώ ο 19χρονος γιος της τραγουδίστριας, René-Charles θα λέγαμε πως έχει εκπληκτικές ομοιότητες με τη μαμά του. Τον Οκτώβριο, η Dion είχε δημοσιεύσει σπάνιες φωτογραφίες των δίδυμων γιων της με αφορμή τα γενέθλιά τους, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, René Angélil, ο οποίος πέθανε το 2016.

«Nelson και Eddy, φέρνετε τόση χαρά, αγάπη και γέλιο στη ζωή μας, κάθε μέρα τα τελευταία 10 χρόνια. Κάνετε πολύ περήφανους εμένα, τον μεγάλο σας αδερφό και τον πατέρα σας, ο οποίος σίγουρα σας βλέπει από ψηλά. Χρόνια πολλά στα όμορφα αγόρια μου! Σας αγαπώ πολύ… -Μαμά, René-Charles και Μπαμπάς xx...», έγραφε τότε η πασίγνωστη ερμηνεύτρια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.