CELEBRITIES

Η νέα φωτογράφιση της 16χρονης Leni Klum που ξεπερνά σε ομορφιά και τη μητέρα της


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2021

Η νέα φωτογράφιση της 16χρονης Leni Klum που ξεπερνά σε ομορφιά και τη μητέρα της

Μετά την κοινή φωτογράφιση για το τεύχος Ιανουαρίου της Vogue Germany, που φωτογραφήθηκε το super model Heidi Klum, με τη μεγαλύτερη κόρη της, Leni Klum, τώρα φαίνεται ότι η κόρη της είναι έτοιμη να ξεκινήσει να κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο του modeling. Άλλωστε, το κοινό τους εξώφυλλο σηματοδοτεί την επίσημη είσοδο της Leni στον μαγικό κόσμο της μόδας. 

Η διάσημη μαμά πάντα προστάτευε την οικογενειακή της ζωή και δεν είναι τυχαίο ότι οι παπαράτσι φωτογραφίες της Leni και των αδερφών της Johan, Henry και Lou ήταν πάντα pixelated. Όμως, όλα αλλάζουν αφού η Leni πλέον είναι μοντέλο και η μαμά της είναι πάντα δίπλα της και τη βοηθάει σε όλα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Μαμά και κόρη έχουν ένα δυνατό δέσιμο και όλα δείχνουν ότι η νεαρή Leni είναι ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο, έτοιμο να κατακτήσει το catwalk και να κάνει τη Heidi μια περήφανη μαμά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Δείτε ακόμη: Winter Sales 2021

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.