Η Naomi Campbell δείχνει για πρώτη φορά το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί πιστά

The Jennettes
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Αναμφίβολα διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην πασαρέλα. Η Naomi Campbell, η διαχρονική γαζέλα της παγκόσμιας μόδας, διατηρεί το αψεγάδιαστο σώμα της, με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή. 

Η ίδια προσέχει πολύ το καλλίγραμμο σώμα της κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας «αυστηρό» πρόγραμμα στο μενού της. Επιπλέον, η χορτοφάγος καλλονή, κατά καιρούς κάνει δίαιτες, πίνοντας χυμούς και δίνοντας έμφαση κυρίως στο πρωινό γεύμα. 

Η 50χρονη Naomi Campbell δεν απέκτησε ένα τόσο εντυπωσιακό σώμα τυχαία. Γυμνάζεται καθημερινά και δεν αμελεί ποτέ το το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής της. Πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο

«Κάνω έναν συνδυασμό από υψηλής εντάσεως ασκήσεις για το σώμα, όπως SoulCycle, Pilates και με βαράκια ή λάστιχα, γυμνάζω τις υπόλοιπες μυϊκές ομάδες όπως πόδια και χέρια», έχει δηλώσει το μοντέλο. Επίσης, η καλλονή κάνει πολλές ασκήσεις για τους γλουτούς καθώς όπως λέει, έτσι νιώθει περισσότερο sexy. Το μυστικό για να αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα είναι να μην κάνετε κάθε μέρα τις ίδιες ασκήσεις. Η ίδια κάνει αερόβιες ασκήσεις τη μια μέρα και την επόμενη ασκήσεις για μύες.

Δείτε τα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram και μας δείχνει την γυμναστική που ακολουθεί:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Φωτογραφία: Splash Ideal Images