CELEBRITIES

Η Naomi Campbell δείχνει για πρώτη φορά το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί πιστά


The Jennettes

15 Ιανουαρίου 2021

Η Naomi Campbell δείχνει για πρώτη φορά το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί πιστά

Αναμφίβολα διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην πασαρέλα. Η Naomi Campbell, η διαχρονική γαζέλα της παγκόσμιας μόδας, διατηρεί το αψεγάδιαστο σώμα της, με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή. 

Η ίδια προσέχει πολύ το καλλίγραμμο σώμα της κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας «αυστηρό» πρόγραμμα στο μενού της. Επιπλέον, η χορτοφάγος καλλονή, κατά καιρούς κάνει δίαιτες, πίνοντας χυμούς και δίνοντας έμφαση κυρίως στο πρωινό γεύμα. 

Η 50χρονη Naomi Campbell δεν απέκτησε ένα τόσο εντυπωσιακό σώμα τυχαία. Γυμνάζεται καθημερινά και δεν αμελεί ποτέ το το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής της. Πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο

«Κάνω έναν συνδυασμό από υψηλής εντάσεως ασκήσεις για το σώμα, όπως SoulCycle, Pilates και με βαράκια ή λάστιχα, γυμνάζω τις υπόλοιπες μυϊκές ομάδες όπως πόδια και χέρια», έχει δηλώσει το μοντέλο. Επίσης, η καλλονή κάνει πολλές ασκήσεις για τους γλουτούς καθώς όπως λέει, έτσι νιώθει περισσότερο sexy. Το μυστικό για να αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα είναι να μην κάνετε κάθε μέρα τις ίδιες ασκήσεις. Η ίδια κάνει αερόβιες ασκήσεις τη μια μέρα και την επόμενη ασκήσεις για μύες.

Δείτε τα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram και μας δείχνει την γυμναστική που ακολουθεί:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.