CELEBRITIES

H Gigi Hadid εξομολογείται για πρώτη φορά πότε έμαθε πως είναι έγκυος και ποια ήταν η αντίδρασή της 


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2021

H Gigi Hadid εξομολογείται για πρώτη φορά πότε έμαθε πως είναι έγκυος και ποια ήταν η αντίδρασή της 

H Gigi Hadid εν μέσω πανδημίας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και διανύει μία από τις πιο όμορφες και τρυφερές περιόδους της ζωής της. Εκείνη και ο σύντροφός της και τραγουδιστής, Zayn Malik πέρασαν τα Χριστούγεννα με τη νεογέννητη κορούλα τους και η γλυκιά μαμά δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες με το μωρό και να ξετρελαίνει τους θαυμαστές της.

Η είδηση ότι το διάσημο μοντέλο είναι έγκυος ήταν μια πραγματική έκπληξη και μάλιστα τους πρώτους μήνες δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Η νέα μαμά εξομολογήθηκε πρόσφατα μάλιστα και πότε έμαθε για την εκυμοσύνη της αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις της. 

jenny.gr

Μέσα από ένα tweet έγραψε ότι έμαθε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος πριν περπατήσει για το show του οίκου Tom Ford και ήταν backstage. "Aισθανόμουν νευρική αλλά έπρεπε να το διαχειριστώ. Ευτυχώς η μαμά μου, μου είχε βάλει πολλά snacks στην τσάντα μου και της είμαι ευγνώμων", συμπλήρωσε. 

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.