CELEBRITIES

Η Eva Mendes αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και εξηγεί το γιατί


The Jennettes

26 Ιανουαρίου 2021

Η Eva Mendes αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και εξηγεί το γιατί

Η Eva Mendes κάνει ένα διάλειμμα από τα social media γιατί η κόρη της, της έκανε παρατήρηση για τον χρόνο που περνάει στο κινητό της. H Eva Mendes τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να κάνει να βήμα πίσω όσον αφορά τη υποκριτική και να αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε σε ταινία ήταν το 2014.

Σε συνέντευξη της τον Οκτώβριο στην Sydney Morning Herald είχε πει επ’αυτού: «Χειροκροτώ και θαυμάζω τις γυναίκες που μπορούν να τα κάνουν όλα, αλλά δεν είμαι μία από αυτές…και ευτυχώς έχω την επιλογή να μην δουλέψω και συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που έχω ακόμα και την επιλογή. Έχω υπάρξει τόσο χαρούμενη που μπόρεσα να επωάσω τα μωρά μου, αλλά τώρα είναι 4 και 6 και αρχίζω να νιώθω πως η φιλοδοξία μου επιστρέφει».

Η διάσημη ηθοποιός έχει δύο κόρες με τον επίσης ηθοποιό Ryan Gosling, την Esmeralda Amada, 6, και την Amada Lee, 4. Η σχέση τους ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα διακριτικοί με τις λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής. Ωστόσο, πρόσφατα η Mendes ανέβασε στο Instagram μία δημοσίευση από το Twitter του λογαριασμού Latinx Parenting, με μία γονική συμβουλή: «Τα παιδιά έχουν αξίες και δεν θα δεχτούν τίποτα λιγότερο από τον σεβασμό που αξίζουν. Ούτε ακόμα κι από σένα. Συγχαρητήρια που μεγαλώνεις ένα ενδυναμωμένο παιδί».

Στη λεζάντα από κάτω αποκάλεσε το μήνυμα αυτό, «Σημαντική Υπενθύμιση» και αποκάλυψε ότι ο λόγος που έκανε ένα διάλειμμα από τα social media είναι γιατί οι κόρες της, της είπαν ότι χρησιμοποιεί πάρα πολύ το τηλέφωνο της. «Δεν έχω ποστάρει τελευταία επειδή η μικρή μου, μου είπε ότι ήμουν στο τηλέφωνο πάρα πολύ. Θα μπορούσα να πω ότι το παίρνει προσωπικά. Και είναι παιδί φυσικά, και θα το παίρνει προσωπικά. Παίρνουν τα πράγματα προσωπικά εκτός κι αν κάνουμε κάθε προσπάθεια για να τους ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι προσωπικά. Οπότε, είχαμε μία καλή κουβέντα, απολογήθηκα και της υποσχέθηκα ότι θα είμαι προσεκτική. Συνειδητοποίησα ότι το γεγονός πως είμαι συνέχεια σπίτι μαζί τους δεν σημαίνει ότι είμαι πάντα παρούσα».

Η δημοσίευση αυτή αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσει στα σχόλια ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους ακολούθους της για τη σημασία του μηνύματος και τη στάση των γονιών απέναντι στα παιδιά.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS