CELEBRITIES

Η θετή κόρη της Kamala Harris, Ella Emhoff, υπογράφει με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2021

Η θετή κόρη της Kamala Harris, Ella Emhoff, υπογράφει με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων

Η Ella Emhoff κόρη του Δεύτερου Κυρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Doug Emhoff και θετή κόρη της Αντιπροέδρου Kamala Harris υπέγραψε συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου.

Η 21 ετών Ella, είναι αυτήν την στιγμή στο senior year της στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και σπουδάζει καλές τέχνες με ειδίκευση στα υφάσματα. Σύμφωνα με τους New York Times, η ίδια είχε τραβήξει την προσοχή του IMG Models Agency ήδη από τις εμφανίσεις της στις προεδρικές εκλογές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και έκτοτε είχε ξεκινήσει μία συζήτηση μαζί της για να την πείσει να συνεργαστούν. Το πρακτορείο αυτό είναι γνωστό για την εκπροσώπηση κορυφαίων supermodels συμπεριλαμβανομένων των Gisele Bündchen, Gigi και Bella Hadid, Stephanie Seymour, Lily Aldridge.

Μετά τη δημοσίευση της συνεργασίας τους ο Πρόεδρος του IMG Models, Ivan Bart δήλωσε «Στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με το σχήμα, το μέγεθος ή το φύλο πια. Η Ella επικοινωνεί αυτή ακριβώς την εποχή».

Η εμφάνιση της στην Ημέρα Ορκωμοσίας της μητέρας της με ένα κεντημένο παλτό Miu Miu ήταν αρκετή για να συγκεντρώσει τα βλέμματα της βιομηχανίας της μόδας. Η ίδια ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το βήμα που αποφάσισε να κάνει και είπε χαρακτηριστικά στους New York Times: «Ήμουν αρκετά έκπληκτη όταν συνέβησαν όλα αυτά με το IMG γιατί όταν ήμουν μικρότερη, ποτέ δεν το είδα αυτό ως κομμάτι του χρονοδιαγράμματος μου. Ως κάποιος που, όπως πολλά κορίτσια εκεί έξω, είχε θέματα αυτοπεποίθησης, είναι φοβερό να μπεις σε αυτόν τον κόσμο, που δίνει την μεγαλύτερη σημασία σε εσένα και το σώμα σου».


Ωστόσο δήλωσε πως ανυπομονεί να αποτελέσει μέρος της αλλαγής που συμβαίνει αυτήν την στιγμή στον χώρο του modelling όπου επιτέλους αγκαλιάζεται η αυθεντικότητα και η διαφορετικότητα. Είναι χαρούμενη να δείξει τα 18 τατουάζ της, πολλά από τα οποία έκανε μόνη της στην καραντίνα και δεν ξέρουν οι γονείς της, και τα funky μαλλιά της. Ελπίζει με αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, κάνοντας κάτι γι’ αυτούς μέσα από αυτό το νέο βήμα που της προσφέρεται.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο πρακτορείο ήταν αυτό που υπέγραψε συμβόλαιο και με την Amanda Gorman, την 22 χρόνων απόφοιτη του Harvard ποιήτρια που συμμετείχε στους εορτασμούς της Ημέρας Ορκωμοσίας του Προέδρου Joe Biden την περασμένη εβδομάδα, απαγγέλοντας το «The Hill We Climb».


Μία διαφορετική εποχή χαράζεται για το modelling όπου οι τέλειες αναλογίες εξοβελίζονται από μεγάλες προσωπικότητες.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.