CELEBRITIES

Τα 10 μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στο Hollywood


Εύα Κονδύλη

16 Φεβρουαρίου 2021

Τα 10 μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στο Hollywood

Ο κόσμος του Hollywood εκτός από φώτα, λάμψη και πλούτη, κρύβει συχνά κάτω από τα κόκκινα χαλιά πολλά μυστικά, αλλά και σκάνδαλα. 

Τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει, με πρωταγωνιστές μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο, σόκαραν τους θαυμαστές τους, ενώ μερικά από αυτά εξακολουθούν να απασχολούν τα media, με νέες αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια.

1. Ο Harvey Weinstein κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, 2007

Στις 5 Οκτωβρίου 2017, η Ashley Judd κατηγόρησε τον διάσημο τιτάνα του κινηματογράφου, Harvey Weinstein, για σεξουαλική παρενόχληση, μια ισχυρή κατηγορία που οδήγησε στα ιστορικά κινήματα Time's Up και #MeToo. Από τους πρώτους ισχυρισμούς, αρκετές άλλες ηθοποιοί έχουν παρουσιάσει τις ιστορίες τους για σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση από τον Weinstein, με την τελική καταδίκη του το 2020 σε 23 χρόνια φυλάκισης.

2. Ο Hugh Grant και η ιερόδουλη, 1995

Το 1995, ο Hugh Grant πιάστηκε στα πράσα με μια ιερόδουλη από την αστυνομία και ο ηθοποιός συνελήφθη για «άσεμνη συμπεριφορά» σε δημόσιο χώρο. Τη στιγμή της σύλληψής του, ήταν ζευγάρι με τη μακροχρόνια φίλη του Elizabeth Hurley, η οποία προσπάθησε να ξεπεράσει το περιστατικό. Τελικά χώρισε τον Grant πέντε χρόνια αργότερα.

3. Ο Michael Jackson κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, 1993

Το 1993, ο Michael Jackson κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση ενός 13χρονου αγοριού με το όνομα Jordan Chandler. Μετά τη δημοσιοποίηση των κατηγοριών, ο Jackson ακύρωσε την περιοδεία του λόγω προβλημάτων υγείας από το σκάνδαλο. Αργότερα διευθέτησε την υπόθεση, πληρώνοντας στην οικογένεια Chandler 23.000 δολάρια. To ντοκιμαντέρ του 2019, Leaving Neverland, ήρθε να ενισχύσει τις φήμες περί παιδοφιλίας, όταν ο Wade Robson και ο James Safechuck, υποστήριξαν πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον διάσημο τραγουδιστή, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο ράντσο του με το όνομα Neverland.

4. Ο O.J. Simpson φυλακίζεται για τον φόνο της γυναίκας του, 1994

Το αστέρι του ποδοσφαίρου O.J. Simpson, συνελήφθη για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Nicole Brown Siimpson, και του φίλου της, Ronald Goldman, μετά από ένα εμβληματικό αυτοκινητικό κυνηγητό στο Los Angeles. Μετά από 15 μήνες φυλάκισης, ο Simpson αθωώθηκε και από τις δύο κατηγορίες, χάρη εν μέρει στον δικηγόρο του και το διαβόητο «περιστατικό με τα γάντια». Το 2008, 13 χρόνια αργότερα, ο Simpson καταδικάστηκε για ληστεία και απαγωγή για ξεχωριστό περιστατικό.

5. Η εξωσυζυγική σχέση του Bill Clinton με την Monica Lewinsky, 1998 

Το 1995, ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Bill Clinton άρχισε να έχει σχέση με την τότε 21χρονη Monica Lewinsky, η οποία ήταν απλήρωτη ασκούμενη του Λευκού Οίκου. Το τεράστιο σκάνδαλο δημοσιοποιήθηκε το 1998 με τον Clinton να αρνείται ότι είχε «σεξουαλικές σχέσεις» με την Lewinsky, ενώ το συμβάν με το φόρεμα της νεαρής κοπέλας έχει γίνει πλέον μέλος της cult κουλτούρας της Αμερικής. Αργότερα παραδέχτηκε ότι είχαν σχέση, η οποία συνέβαλε στην απομάκρυνσή του από το αξίωμα το 1999.

6. Το ερωτικό τρίγωνο Jennifer Aniston - Brad Pitt - Angelina Jolie, 2005

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dreamer (@dreamerphotoss)

Τον Ιανουάριο του 2005, ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston έκαναν μια συγκλονιστική κοινή δήλωση ότι χώριζαν. «Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι μετά από επτά χρόνια μαζί έχουμε αποφασίσει να χωρίσουμε επίσημα», είπαν στη δήλωση. Θεωρήθηκε ότι το διαζύγιό τους ήταν το αποτέλεσμα της σκανδαλώδους σχέσης που είχε ο Pitt με την Angelina Jolie κατά τα γυρίσματα της ταινίας Mr. and Mrs. Smith.

7. Ο Chris Brown κακοποίησε τη Rihanna, 2009 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna carli (@_annacarli)

Το 2009, ο Chris Brown χτύπησε την τότε κοπέλα του Rihanna, όταν εκείνη ανακάλυψε ένα μήνυμα στο κινητό από μια πρώην σύντροφο του Brown. Ο τραγουδιστής φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο, την δάγκωσε επανειλημμένα και την έπνιγε, αλλά όχι σε σημείο ασυνειδησίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Brown έκανε κάτι τέτοιο, ενώ ασκήθηκε δίωξη εναντίον του.

8. Η κρυφή εγκυμοσύνη της Kylie Jenner, 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Έπειτα από μήνες υποψίας, μια ασυνήθιστα ήσυχη Kylie Jenner, δημοσίευσε στο Instagram ότι είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι. Η 20χρονη επέλεξε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της καθ 'όλη τη διάρκεια των εννέα μηνών. «Λυπάμαι που σας κράτησα στο σκοτάδι μέσα από όλες τις υποθέσεις. Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει να σας φέρνω μαζί σε όλα τα ταξίδια μου. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα που επέλεξα να μην το δημοσιεύσω», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram ανακοινώνοντας τα νέα. Η Jenner κυκλοφόρησε επίσης ένα βίντεο, «To Our Daughter», με στιγμές από τους εννιά μήνες, προκαλώντας έκπληξη παγκοσμίως.

9. Ο Kevin Spacey κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου, 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey)

Ο Kevin Spacey είδε την καριέρα του να τελειώνει απότομα μετά από μια σειρά ισχυρισμών σεξουαλικής κακοποίησης που ξεκίνησαν το 2017, όταν ο ηθοποιός Anthony Rapp τον κατηγόρησε ότι του έκανε ανεπιθύμητη σεξουαλική πράξη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι το 1986. Ο Rapp ήταν 14 ετών και ο Spacey ήταν 26 ετών, ενώ ο ίδιος είπε ότι δεν θυμάται μια τέτοια συνάντηση. Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Rapp και ένας άλλος ενάγων υπέβαλαν αγωγή εναντίον του Spacey και από τότε ο Spacey έχει εμπλακεί σε νομικές υποθέσεις και έχει απομακρυνθεί από το χώρο του κινηματογράφου, με την απομάκρυνσή του από τη δημοφιλή σειρά House of Cards.

10. Όταν ο Woody Allen παντρεύτηκε την θετή του κόρη, 1997

Στις 24 Δεκεμβρίου 1997, ο Woody Allen, ο 62χρονος βραβευμένος συγγραφέας-σκηνοθέτης της Ακαδημίας παντρεύεται την 27χρονη Soon-Yi Previn, την κόρη που είχε υιοθετήσει με την πρώην σύντροφο του, Mia Farrow, σε μια μικρή τελετή στη Βενετία της Ιταλίας. Όταν οι ειδήσεις για τη σχέση του ζευγαριού αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά δημόσια στα μέσα ενημέρωσης το 1992, προκάλεσε ένα μεγάλο σκάνδαλο, το οποίο μετά από χρόνια έφερε στο προσκήνιο κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS