CELEBRITIES

Chocolate Almond: Η Cara Delevingne υιοθέτησε την πιο trendy καστανή απόχρωση στα μαλλιά της


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2021

Chocolate Almond: Η Cara Delevingne υιοθέτησε την πιο trendy καστανή απόχρωση στα μαλλιά της

Η Cara Delevingne ήταν σχεδόν πάντα ξανθιά, ωστόσο αποφάσισε να κλείσει τον Φεβρουάριο με μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της. Στις 22 Φεβρουαρίου, η Delevingne δημοσίευσε μια selfie στο Instagram με το νέο της χρώμα μαλλιών και το φρέσκο shag κούρεμα, γράφοντας: "Οι ξανθιές είναι fun αλλά οι μελαχρινές...", επιδεικνύοντας το makeover της.

Η Delevingne επέλεξε μια ανοιχτή καστανή απόχρωση και τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε κύματα. Η ίδια επισκέφθηκε το hair salon της Mara Roszak, hairstylist των διασημοτήτων κι εκεί ο Jamie Levin, δημιούργησε ένα κομψό και σοφιστικέ "Chocolate Almond" τόνο. Για να τα αναδείξει, έπαιξε και με το μακιγιάζ με τη βοήθεια της διάσημης makeup artist, Molly Stern που σχημάτισε ένα ουράνιο στο κάτω βλέφαρο του μοντέλου.

Φορούσε ένα ροζ φανελάκι και διακριτικό κολιέ από πολύχρωμες χάντρες της Adina's Jewels.

Ενώ δεν έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις τον τελευταίο χρόνο, έδωσε μία από τις πιο ειλικρινείς για το ταξίδι της καθώς αγκαλιάζει την πανσεξουαλικότητα σε μια συνέντευξη του Ιουνίου 2020 στο Variety. «Θα παραμένω πάντα, νομίζω, πανσεξουαλική», είπε.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.