CELEBRITIES

Justin Bieber: Έγινε 27 και δέχτηκε τις πιο γλυκές ευχές από την σύζυγό του, Hailey Baldwin


The Jennettes

2 Μαρτίου 2021

Justin Bieber: Έγινε 27 και δέχτηκε τις πιο γλυκές ευχές από την σύζυγό του, Hailey Baldwin

Η Hailey Baldwin λατρεύει τον σύζυγό της και δεν παραλείπει να μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Ενώ το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί στην Ευρώπη για τα γενέθλια του Justin Bieber, το μοντέλο του αφιέρωσε την Δευτέρα μία γλυκιά ανάρτηση στο Instagram με μια σειρά κοινών φωτογραφιών τους.

Στην λεζάντα έγραψε, «Άλλος ένας χρόνος γύρω από τον ήλιο μαζί σου, άλλος ένας χρόνος να σε αγαπάω, να μεγαλώνω μαζί σου και να γελάω μαζί σου. Χαρούμενα 27α γενέθλια, είσαι ο αγαπημένος μου άνθρωπος και είμαι ευγνώμων που είμαι δίπλα σου.»


Ο Bieber με τη σειρά του απάντησε «😢 Σ 'αγαπώ μωρό μου». Η μητριά του pop star, Chelsey, αντέδρασε επίσης στο αφιέρωμα της  Baldwin, με μια σειρά emoji, «❤️❤️❤️❤️🥳🥳🥳», ενώ ο Chance the Rapper ήταν ανάμεσα στους διάσημους που έκαναν like στο post. 


Η Baldwin μοιράστηκε λίγο αργότερα άλλη μία φωτογραφία τους στην ιστορία της στο Instagram, στην οποία έγραψε, «HAPPY BIRTHDAY MY LOVE».


Ο Bieber  ανήμερα των γενεθλίων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προώθησε το επόμενο single του «Hold On», πρόδρομο του έκτου στούντιο άλμπουμ του «Justice», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου. Επίσης δημοσίευσε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του εαυτού του ως μωρό, γράφοντας «Baby me 27 χρόνια πριν.». 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.