ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Demi Moore: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 58 της μετά τα αρνητικά σχόλια για το παραμορφωμένο της πρόσωπο


Ελένη Τσούτση

2 Μαρτίου 2021

Demi Moore: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 58 της μετά τα αρνητικά σχόλια για το παραμορφωμένο της πρόσωπο
Η Demi Moore ποζάρει χωρίς μακιγιάζ έπειτα από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε

H Demi Moore ανήκει στη λίστα με τις πιο κομψές και stylish παρουσίες του Hollywood. Eίναι λαμπερή και το μότο της είναι "less is more" από το μακιγιάζ της μέχρι το ντυσιμό της. Η 58χρονη star μάλιστα περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Fendi για την σεζόν άνοιξη/ καλοκαίρι 2021 και τα σχόλια για την εμφανισή της δεν ήταν τα αναμενόμενα καθώς η ίδια εμφανίστηκε στο catwalk με "ένα άλλο πρόσωπο".

Γιατί δέχθηκε αρνητικά σχόλια η Moore;

Μέσα από τα social media η νέα της εικόνα σχολιάστηκε πολύ καθώς η Demi κατάφερε να μην θυμίζει σε τίποτα την παλαιά της εικόνα. Από την φρέσκια καστανή που συστήθηκε η αλήθεια είναι ότι μας ξάφνιασε με αυτή της την επιλογή να "πειράξει" τόσο έντονα το πρόσωπό της.

 Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που απόρησαν αν είναι αυτή πραγματικά η Demi, όμως και οι πρόσφατες φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram φανερώνουν πως κάτι έχει πάει στραβά πραγματικά.

jenny.gr
demi moore

Τα περίεργα ζυγωματικά της Demi και το παραμορφωμένο της πρόσωπο έκαναν τους followers της να τη ρωτούν τι έχει συμβεί ακριβώς χωρίς όμως απάντηση.

Χθές λοιπόν η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία με τον σκύλο της που μας δείχνει το πρόσωπό της πιο φρέσκο από ποτέ. Ίσως αυτή είναι η απάντηση της σε όλα τα σχόλια που έλαβε. Εμείς πάντως έτσι την προτιμάμε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.