CELEBRITIES

Archie Harrison: Ο 2χρονος γιος της Meghan και του Harry τρέχει και παίζει στην παραλία σε νέο video


The Jennettes

8 Μαρτίου 2021

Archie Harrison: Ο 2χρονος γιος της Meghan και του Harry τρέχει και παίζει στην παραλία σε νέο video

Ο Archie Harrison έκλεψε το επίκεντρο για λίγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης των γονιών του με την Oprah Winfrey!

Ένα νέο βίντεο της Meghan Markle, του Πρίγκιπα Χάρι και του γιου τους, ο οποίος θα γίνει 2 τον Μάιο, προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο CBS την Κυριακή. Το ασπρόμαυρο κλιπ έδειχνε την Meghan, τον Χάρι και τον Archie να παίζουν σε μια παραλία της νότια Καλιφόρνια με τον Guy, τον σκύλο της οικογένειας. Στο βίντεο, ο μικρός κουβαλώντας ένα κλαδάκι, πλησίασε τα πόδια του πατέρα του καθώς ο Χάρι μαγνητοσκοπούσε με περηφάνια. Στη συνέχεια, το ντουέτο μοιράστηκε μια γλυκιά αγκαλιά.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Oprah, η Meghan και ο Χάρι, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι περιμένουν ένα κοριτσάκι αυτό το καλοκαίρι, μίλησαν για τη μετάβασή τους στη Santa Barbara και πώς ωφέλησε τον Archie. 


«Το να έχουμε υπαίθριο χώρο όπου μπορώ να κάνω βόλτες με τον Archie και να πηγαίνουμε για περιπάτους ως οικογένεια και με τα σκυλιά. Ξέρεις, πηγαίνουμε για πεζοπορίες ή κατεβαίνουμε στην παραλία, που είναι τόσο κοντά», είπε ο Χάρι στην Oprah. Ενώ αποκάλυψε, «Το αποκορύφωμα για μένα είναι να τον βάζω στο πίσω μέρος του ποδηλάτου στο μικρό του παιδικό κάθισμα και να τον πηγαίνω βόλτα. Είναι κάτι που δεν κατάφερα ποτέ να κάνω όταν ήμουν νέος. Μπορώ να τον δω πίσω, να έχει τα χέρια του έξω, και να φωνάζει «Φοίνικας», «Σπίτι»».


Επιπλέον, η Meghan μοιράστηκε την τελευταία αγαπημένη λέξη του γιου της. «Την επαναλαμβάνει συνέχεια τις τελευταίες εβδομάδες, είναι η «ενυδάτωση», είπε η Δούκισσα του Sussex και ο περήφανος μπαμπάς συνέχισε «Όποτε κάποιος φεύγει από το σπίτι, λέει «Οδήγησε με ασφάλεια!» Και δεν είναι ούτε 2 ακόμη!». 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.