CELEBRITIES

Kate Middleton: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη συνέντευξη της Meghan και του Harry


The Jennettes

9 Μαρτίου 2021

Kate Middleton: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη συνέντευξη της Meghan και του Harry
H Kate Middleton εμφανίστηκε μετά τη συνέντευξη της Meghan και του Harry

H συνέντευξη που έδωσε η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey στις 7 Μαρτίου ήταν μία πραγματική αποκάλυψη για όσα έζησαν στο Παλάτι. Το ζευγάρι ήταν πιο ενωμένο από ποτέ και δεν δίστασε να αποκαλύψει σκληρές αλήθειες που γνώριζαν ότι θα συζητηθούν.

Τα μέσα μετά από αυτή τους την κίνηση περιμέναν τις αντιδράσεις του παλατιού όσο και των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Μέχρι αυτή την ώρα όμως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση. Η Meghan Markle δήλωσε μεταξύ άλλων πώς η Kate Middleton την είχε κάνει να κλάψει αλλά έπειτα της ζήτησε συγγνώμη. Φυσικά, οι δημοσιογράφοι αναμένουν κάποια απάντηση από την Kate για το συμβάν αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Χθες, η Kate εμφανίστηκε σε μία online συζήτηση με αφορμή την γιορτή της γυναίκας και το video έκανε το γύρο του Internet. Κομψή όπως πάντα με ένα ροζ πουκάμισο με τα μαλλιά της κάτω και ένα φυσικό μακιγιάζ φάνηκε να απολαμβάνει την online κουβέντα που είχε με άλλες γυναίκες. 

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=p6OQulmvwGw

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.