CELEBRITIES

Salma Hayek: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την 13χρονη κόρη της στην έρημο


The Jennettes

11 Μαρτίου 2021

Salma Hayek: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την 13χρονη κόρη της στην έρημο
Η Salma Hayek ποζάρει με την 13χρονη κόρη της στην έρημο

Η Salma Hayek ανήκει στην κατηγορία των διάσημων μαμάδων που θέλει να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της και την οικογένεια αφού όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη και αποτελεί προτεραιότητα. 

Η ίδια μάλιστα είναι λάτρης των social media και ειδικότερα του Instagram αφού συχνά ανεβάζει φωτογραφίες που μας δείχνει τα όμορφα μέρη που ταξιδεύει και φυσικά οι followers της ενθουσιάζονται. Πρόσφατα, λοιπόν ανέβασε δυο υπέροχες φωτογραφίες που απέσπασαν χιλιάδες likes και σχόλια. 

jenny.gr

Στην πρώτη, η 54χρονη ηθοποιός  αγκαλιάζει την κόρη της Βαλεντίνα, 13 ετών, η οποία καθόταν σε μια μηχανή και κάλυπτε το πρόσωπό της με κράνος ενώ στη δεύτερη, ήταν μόνη της με φόντο την έρημο και έναν υπέροχο ήλιο, πιο όμορφη από ποτέ! 

Μαμά και κόρη φαίνεται να απόλαυσαν μαζί αυτή την μοναδική εμπειρία να οδηγούν στην έρημο και φυσικά η λαμπερή star δεν παρέλειψε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

 

Πηγή φωτογραφιών: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη: Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της 53χρονης Salma Hayek σε 10 φωτογραφίες χωρίς makeup 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.