CELEBRITIES

Mandy Moore: Η νέα φωτογραφία του νεογέννητου γιου της


The Jennettes

11 Μαρτίου 2021

Mandy Moore: Η νέα φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Η Mandy Moore  είναι μία νέα μαμά, που καλωσόρισε τον γιο της August «Gus» Harrison με τον σύζυγό της Taylor Goldsmith στις 20 Φεβρουαρίου. Την Τρίτη το βράδυ, η ίδια μοιράστηκε μια γλυκιά νέα φωτογραφία με το μωρό της να ξαπλώνει στο στήθος της.

Κάτω από την ανάρτηση στο Instagram Story της, όπου χαμογελά αγκαλιά με το 2½ εβδομάδων μωρό της, έγραψε «Δεν γίνεται καλύτερα».

jenny.gr

Η Moore μοιράζεται με τους θαυμαστές της τον ενθουσιασμό της που έγινε μητέρα από την αρχή αυτής της εμπειρίας. Μια εβδομάδα μετά τον τοκετό, έγραψε ότι ήταν «η καλύτερη εβδομάδα της ζωής της».

Την περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να επεξεργάζεται τη γέννησή του γιου της, δείχνοντας απόλυτη ευγνωμοσύνη για το σώμα της και το ταξίδι που έκανε το γλυκό αγόρι τους για να τους συναντήσει.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του Podcast «Informed Pregnancy», η Mandy Moore είπε στον οικοδεσπότη Δρ Elliot Berlin ότι είναι ανοιχτή στο να αποκτήσει περισσότερα παιδιά κάποια μέρα.

«Αστειεύομαι ήδη με τον σύζυγό μου. Δεν είμαστε στο τέλος της βόλτας με το τρενάκι και θα το κάνω ξανά. Είμαι τόσο έτοιμη να το κάνω ξανά. Ακόμα κι αν ήμουν τόσο άρρωστη όσο ήμουν στο πρώτο τρίμηνο, υπάρχει κάτι στο τρίτο τρίμηνο που πιστεύω ότι είναι τόσο βαθιά μαγικό και όμορφο.»
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.