CELEBRITIES

Ένας άνδρας εισέβαλε στην έπαυλη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Χάρι στην Καλιφόρνια


The Jennettes

16 Μαρτίου 2021

Ένας άνδρας εισέβαλε στην έπαυλη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Χάρι στην Καλιφόρνια

Την περασμένη Κυριακή, το TMZ ανέφερε ότι ένας εισβολέας κατάφερε να μπει στην 11 υπνοδωματίων έπαυλη του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle στη Νότια Καλιφόρνια, την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Ο Nickolas Brooks, 37 ετών, πιστεύεται ότι οδήγησε από το Ohio μέχρι τη Santa Barbara και συνελήφθη πρώτη φορά στην ιδιοκτησία στις 24 Δεκεμβρίου. Το TMZ αναφέρει ότι οι αξιωματικοί με τον σερίφη της Santa Barbara County τον άφησαν ελεύθερο με απλή προειδοποίηση.

Ωστόσο, βρέθηκε ξανά στην $14.65 εκατομμυρίων έπαυλη στις 26 Δεκεμβρίου, όταν συνελήφθη για δεύτερη φορά όπου πια κατηγορήθηκε για το πλημμέλημα της παραβίασης ιδιοκτησίας.

Τα νέα για τις παραβιάσεις του Brooks έρχονται μια εβδομάδα αφότου ο Χάρι μίλησε σχετικά με την ανησυχία του για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Ο Πρίγκιπας είπε για τους φόβους του κατά τη συνέντευξη του ζευγαριού με την Oprah Winfrey. Ο ίδιος αποκάλυψε πώς το Παλάτι του Buckingham ανέκοψε την ασφάλεια τους όταν παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στη Βόρεια Αμερική.

Είπε ότι αυτός και η Meghan υπέγραψαν τις προσοδοφόρες συμφωνίες με το Netflix και το Spotify, επειδή χρειάζονταν χρήματα για να καλύψουν τη δική τους ασφάλεια, αφού είχαν «αποκοπεί οικονομικά» από το Παλάτι μετά την αναχώρησή τους από το Ηνωμένο Βασίλειο. «Έχω την περιουσία αυτή που μου άφησε η μαμά μου, και χωρίς αυτή, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό.», δήλωσε. 

Εκείνη την εποχή, εκτιμήθηκε ότι η ασφάλεια για το ζευγάρι θα μπορούσε να κοστίσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ποσό που προηγουμένως καταβαλλόταν από τους Βρετανούς φορολογούμενους μέσω του προϋπολογισμού της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Πολλοί επικριτές επέμειναν τότε ότι το ζευγάρι θα έπρεπε να αναλάβει πλέον να πληρώνει το ποσό αυτό, από τη στιγμή που παραιτήθηκε από τη βασιλική ζωή υπέρ μιας μετακίνησης στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Χάρι, η αστυνομική προστασία του ζευγαριού, η οποία παρέχεται σε όλα τα ανώτερα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας αφαιρέθηκε λόγω της αλλαγής του καθεστώτος τους και εκείνος ζήτησε να μάθει αν υπάρχει και αλλαγή της απειλής ή του κινδύνου, με την απάντησε να έρχεται μετά από πολλές εβδομάδες αναμονής, επιβεβαιώνοντας ότι όχι, ο κίνδυνος και η απειλή δεν έχουν αλλάξει. 

Ο Δούκας παραδέχτηκε ότι η κίνηση του προκάλεσε έκπληξη, γιατί πίστευε ότι θα του έδιναν πάντα προστασία γιατί ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας από τη γέννησή του και ως εκ τούτου «κληρονόμησε τον κίνδυνο» που έρχεται με τη θέση αυτή. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αφαιρούσα την ασφάλειά μου, γιατί γεννήθηκα σε αυτήν τη θέση. Κληρονόμησα τον κίνδυνο. Αυτό ήταν ένα σοκ για μένα».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.