CELEBRITIES

Πρίγκιπας William: "Είμαι και εγώ γιος της Diana"


The Jennettes

17 Μαρτίου 2021

Πρίγκιπας William: "Είμαι και εγώ γιος της Diana"
H νέα δήλωση του πρίγκιπα William

Aναμφίβολα η συνέντευξη Meghan και Harry στην Oprah Winfrey προκάλεσε μεγάλη ταραχή στη βασιλική οικογένεια και όλα τα μέλη πλέον αναζητούν είτε άμεσους είτε έμμεσους τρόπους για να υποστηρίξουν τη θέση τους, ότι δηλαδή δεν είναι ρατσιστές και δεν συμφωνούν με όσα δήλωσε το πρώην βασιλικό ζευγάρι.

Μετά λοιπόν από την πιο δύσκολη εβδομάδα στο παλάτι, τα μέλη έδειξαν ότι συνεχίζουν να στέλνουν θετικά μηνύματα στον κόσμο. Οι χρωματιστές ζωγραφιές που έφτιαξαν ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας στην Αγγλία, βοήθησαν πολύ σε αυτό.  

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 14 Μαρτίου δημοσίευσαν στα social media αυτές τις ζωγραφιές, αφιερωμένες στη Diana και οι followers δεν σταμάτησαν να γράφουν πόσο τρυφερή κίνηση ήταν αυτή από τα νεότερα μέλη. Σύμφωνα μάλιστα με την Telegraph, τα παιδιά του πρίγκιπα William στέλνουν κάθε χρόνο αυτή τη μέρα μηνύματα αγάπης στην αξέχαστη πριγκίπισσα.

Αυτό που κάνει όμως, τον γύρο του internet τις τελευταίες ώρες, είναι η δήλωση της βιογράφου της βασιλικής οικογένειας, Penny Junor, η οποία αναφέρει: “Πιστεύω ότι είναι ο τρόπος του William να πει: "Είμαι κι εγώ γιος της Diana".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💜diana💜 (@dianaluvr_)

Ακόμη, μετά την δημοσίευση των καρτών των παιδιών, ο πρίγκιπας Harry κανόνισε να τοποθετηθούν λουλούδια στον τάφο της μητέρας του και πολλοί το μετέφρασαν ως μια ένδειξη αγάπης προς τη Diana, αλλά και του διαφορετικού τρόπου που επιλέγουν να την τιμήσουν τα δύο αδέρφια.

Δείτε ακόμη: Φορέματα της Πριγκίπισσας Diana σε δημοπρασία 

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.