CELEBRITIES

Charles Spencer: Ο αδελφός της Πριγκίπισσας Diana μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του σπιτιού που μεγάλωσαν


The Jennettes

18 Μαρτίου 2021

Charles Spencer: Ο αδελφός της Πριγκίπισσας Diana μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του σπιτιού που μεγάλωσαν

Ο αδελφός της Πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από το σπίτι στο οποίο μεγάλωσαν. 

Ο κόμης Spencer ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία της μεγάλης σκάλας του σπιτιού των Spencer, του Althorp, στο Northamptonshire. Στην κορυφή της σκάλας πριν γίνει διπλή υπάρχουν πέντε οικογενειακά πορτρέτα, συμπεριλαμβανομένου ενός πίνακα της Πριγκίπισσας Diana, του πατέρα της John Spencer και του πατέρα του Αlbert Spencer, ο οποίος ήταν γνωστός χαϊδευτικά ως «Jack».

Επίσης, απεικονίζεται ο Charles, ο σημερινός Κόμης Spencer, και στο κέντρο όλων είναι το πορτρέτο της τρίτης και νυν συζύγου του, Karen Spencer, με τα ρούχα που φορούσε στο γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle το 2018.

Στη σκάλα κάθεται επίσης μία από τις αγαπημένες του γάτες, την οποία αφορούσε και η λεζάντα της φωτογραφίας, «Ένα με το περιβάλλον. #Rodentpatrol». 

Επίσης ο Charles ανέφερε στα σχόλια ότι υπάρχουν στο Althorp και τα πορτρέτα των άλλων δύο αδελφών του, της κυρίας Sarah McCorquodale  και της βαρόνης Jane Fellowes. Πρόσθεσε ότι τόσο η γυναίκα του όσο και η Diana ήταν «πολύ όμορφες κυρίες».

Ο ίδιος αποκάλυψε το πορτρέτο της γυναίκας του το 2019 λέγοντας ότι καταγράφει την «ομορφιά και τη δύναμη» της Λαίδη Spencer. Το πορτρέτο ζωγράφισε ο Αργεντινός καλλιτέχνης Fabian Perez,

Ο Κόμης Spencer παντρεύτηκε την γεννημένη στον Καναδά Karen Villeneuve στο κτήμα Northamptonshire των Spencer το 2011, αφού χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό Caroline Freud το 2007. Τέλος, ήταν παντρεμένος με την πρώτη γυναίκα του Victoria Lockwood από το 1989 έως το 1997.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.