CELEBRITIES

Gerard Butler: "H γυμναστική για τους 300 μου κατέστρεψε το σώμα"


The Jennettes

24 Μαρτίου 2021

Gerard Butler: "H γυμναστική για τους 300 μου κατέστρεψε το σώμα"
Gerard Butler: "H γυμναστική για τους 300 μου κατέστρεψε το σώμα"

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια από τους «300» αλλά φαίνεται ότι ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της ταινίας, Gerard Butler, έχει να θυμάται πολλά από εκείνη την περίοδο καθώς και από το ρόλο του ως Λεωνίδα, που τον έκανε να λάμψει.

Οι «300» προβλήθηκαν για πρώτη φορά το 2017 και στην κυριολεξία έσπασαν τα ταμεία. Φυσικά, η χαρακτηριστική ατάκα «This is Sparta!» έχει μέινει ακόμη στη μνήμη όλων. Όμως στην μνήμη του πρωταγωνιστλή όπως δηλώνει έχει μείνει και η σκληρή προπόνηση.

Ο ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου, έκανε καθημερινά 6 ώρες γυμναστική για πολλούς μήνες και εξομολογήθηκε ότι ήταν ότι πιο δύσκολο έχει κάνει ποτέ στη ζωή του μέχρι σήμερα. Αν κρίνουμε από την τότε αψεγάδιαστη εικόνα του, μάλλον το εννοεί.

jenny.gr

Πιο αυγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο "Τhe Hollywood Reporter" αναφέρει: «Κατέστρεψα το σώμα μου". Η καθημερινή προπόνηση ήταν τόσο σκληρή που σχεδόν δεν άντεχει την τόση πίεση αλλά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ρόλου ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες.

Μάλιστα, κάτι άλλο που μας κάνει εντύπωση είναι ότι στην αρχή πίστευε ότι η ταινία θα είναι αποτυχημένη καθώς τα γυρίσματα έγιναν μόνο σε studio η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της ταινίας τον διέψευσε!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.