CELEBRITIES

H Pink μόλις πρόσθεσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια της


The Jennettes

30 Μαρτίου 2021

H Pink μόλις πρόσθεσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια της

H Pink μόλις πρόσθεσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια της με τον  Carey Hart! Την Κυριακή, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα γλυκό στιγμιότυπο της 9χρονης κόρης της, Willow Sage και του 4χρονου γιου της, Jameson Moon, που χαμογελώντας ποζάρουν στον φακό με ένα αξιολάτρευτο κουτάβι. Η Pink αποκάλυψε ότι το όνομα του κατοικίδιου ζώου είναι Habañero Mountain Guy Kadashi.

«Σας ευχαριστούμε @labellefdn που μας βοηθήσατε να σώσουμε το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας, το Habañero Mountain Guy Kadashi Hart. Αγαπάμε τη δουλειά που κάνετε ❤️ #AdoptDontShop», έγραψε στο Twitter, επισημαίνοντας την οργάνωση διάσωσης ζώων «The Labelle Foundation» με έδρα το Los Angeles.

Η Pink είναι λάτρης των ζώων και έχει δημοσιεύσει κι άλλες φορές στο παρελθόν σχετικά με τα υιοθετημένα σκυλιά της, ενώ έχει ποζάρει γυμνή για την εκστρατεία κατά της γούνας της PETA. 

Το 2018 μάλιστα θρήνησε μέσω Instagram για την απώλεια του 16 ετών σκύλου της. «Αποχαιρετιστήριο φιλί 💔 Frangelica «Nanni» Moore Hart. 2002-2018. Ξεκουράσου στον ήλιο όμορφο κορίτσι. Ευχαριστώ που περίμενες να φτάσω στο σπίτι 😢» , έγραψε.
Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2019, η Pink αποκάλυψε ότι η οικογένειά της καλωσόρισε ένα άλλο κουτάβι από καταφύγιο, το οποίο ονόμασαν Nash.

«Σας ευχαριστώ εκεί στο Nashville Humane Association που φέρετε κουτάβια στο σόου για να παίξουμε. Φυσικά πήγαμε σπίτι με ένα. Γνωρίστε τη νέα μας διάσωση, το όνομά του είναι Nash. Είναι συντομία για το Nashville 😍», έγραψε στο Instagram.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.