CELEBRITIES

Kobe Bryant: Η κόρη του έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο και προκάλεσε την συγκίνηση όλων


The Jennettes

31 Μαρτίου 2021

Kobe Bryant: Η κόρη του έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο και προκάλεσε την συγκίνηση όλων

Η Natalia Bryant έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο! Την Τρίτη, η Vanessa Bryant αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη της μπήκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας California (USC), με ένα βίντεο στο Instagram της όπου δείχνει την αντίδραση της 18χρονης Natalia στα νέα αυτά.

«Μπήκα!» φωνάζει η Natalia φορώντας μπλούζα USC καθώς πηδά πάνω-κάτω. 

Η Vanessa μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την αποδοχή της κόρης της στη λεζάντα του βίντεο, γράφοντας ότι ο πρώην σύζυγος της Kobe Bryant θα ήταν τόσο περήφανος για τα επιτεύγματα της κόρης τους.

«Δάκρυα χαράς. Είμαι τόσο χαρούμενος για σένα Nani! Ξέρω ότι ο μπαμπάς είναι τόσο υπερήφανος για σένα. Είμαι τόσο υπερήφανη για σένα! Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σου άξιζαν τόσο πολύ. Βίωσες τον πιο βασανιστικό πόνο που μπορεί κάποιος να φανταστεί και πέτυχες. Μακάρι ο μπαμπάς και η Gigi να ήταν φυσικά εδώ για να γιορτάσουν, αλλά ξέρω ότι είναι εδώ με το πνεύμα τους. Σας αγαπάμε τόσο πολύ!».

Ο Kobe Bryant πέθανε μαζί με την 13χρονη κόρη του με τη Vanessa, Gianna, και επτά άλλους σε ένα τραγικό δυστύχημα με ελικόπτερο τον Ιανουάριο του 2020. Το ζευγάρι μοιράζεται επίσης την Bianka, 4 ετών και τον Capri, 21 μηνών.

Η αποδοχή της Natalia στο USC έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου η Vanessa ανακοίνωσε στις ιστορίες της στο Instagram ότι η κόρη της είχε μπει στο Πανεπιστήμιο Loyola Marymount, αλλά αστειεύτηκε ότι δεν ήταν έτοιμη να την αποχωριστεί ακόμα. 

«Χαίρομαι που την δεχτήκατε, αλλά πολύ μακριά ... j / k», έγραψε η Vanessa μαζί με τη φωτογραφία της πανεπιστημιούπολης, που βρίσκεται στο Los Angeles. 

Όταν η Natalia μπήκε στο Πανεπιστήμιο Irvine της California λίγο αργότερα, η Vanessa μοιράστηκε τις ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας, «Yay! Πιο κοντά στο σπίτι.».

Το κορίτσι έγινε επίσης δεκτό στο Πανεπιστήμιο του Oregon, ενώ υπέβαλε αίτηση και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU). Αν και το NYU συγκαταλέγεται στα κορυφαία Πανεπιστήμια της λίστας της Natalia, η Vanessa παραδέχτηκε ότι ήλπιζε πως η κόρη της θα έμενε στην California.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Vanessa μίλησε στο PEOPLE σχετικά με το πόσο δυνατή υπήρξε η Natalia από το θάνατο του πατέρα και της νεότερης αδελφής της πέρυσι.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη για τη Natalia. Πέρα από τη δική της θλίψη, είχε να ισορροπήσει την τελευταία χρονιά της στο σχολείο, να υποβάλει αιτήσεις σε κολέγια, να βοηθήσει τις αδελφές της, ενώ πρόσφατα υπέγραψε και το δικό της συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.