CELEBRITIES

Angelina Jolie: Οι φωτογράφοι την εντόπισαν με την 12χρονη κόρη της, Vivienne σε μία σπάνια έξοδο


The Jennettes

31 Μαρτίου 2021

Angelina Jolie: Οι φωτογράφοι την εντόπισαν με την 12χρονη κόρη της, Vivienne σε μία σπάνια έξοδο
Angelina Jolie: Οι φωτογράφοι την εντόπισαν με την 12χρονη κόρη της, Vivienne, σε μία σπάνια έξοδο

Η Angelina Jolie δεν κάνει πολύ συχνές εμφανίσεις, όταν όμως κάνει πάντα καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει. Δεν ξέρουμε πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που την είδαμε σε εμφάνισή της, όμως αυτή τη φορά οι φωτογράφοι την εντόπισαν με την 12χρονη κόρη της Vivienne.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς μαμά και κόρη είναι το ίδιο stylish και λίγο έλειψε να μην αναγνωρίσουμε την έφηβη πλέον, Vivienne! Οι δυο τους μοιάζουν πολύ και μπορεί να φορούσαν μάσκα καθώς αυτό απαιτεί η περίσταση λόγω της πανδημίας και να μην τις είδαμε τόσο καλά όμως αλήθεια είναι ότι έδειχναν υπέροχες! 

Οι εμφανίσεις της Jolie τα τελευταία χρόνια είναι μετρημένες στα δάχτυλα αν και θα θέλαμε να την βλέπουμε περισσότερο. H ίδια έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών της και έχει αφήσει πίσω της τις λαμπερές εμφανίσεις της στο red carpet.

Στο παρακάτω video φαίνεται να απολαμβάνει τα ψώνια της με casual outfit και ακριβώς την ίδια επιλογή έκανε και η κόρη της που ακολουθεί τα στιλιστικά της βήματα:

https://www.youtube.com/watch?v=TgbSTca3G_k

Δείτε ακόμη: Brad Pitt-Angelina Jolie:Τα πιο τρυφερά τους moments

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.