CELEBRITIES

Ben Affleck: Λέει πως τα Μέσα ήταν ρατσιστικά και σεξιστικά απέναντι στην Jennifer Lopez την περίοδο της σχέσης τους


The Jennettes

5 Απριλίου 2021

Ben Affleck: Λέει πως τα Μέσα ήταν ρατσιστικά και σεξιστικά απέναντι στην Jennifer Lopez την περίοδο της σχέσης τους

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του The Hollywood Reporter´s Awards Chatter podcast, ο Ben Affleck ανέλυσε το πως αντιμετώπισε  τα ταμπλόιντ κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Jennifer Lopez στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Το ειδύλλιο του Affleck και της J.Lo, που διήρκεσε από το 2002 έως το 2004, αποτέλεσε αντικείμενο πολλών πρωτοσέλιδων, ενώ οι δυο τους υπήρξαν και αρραβωνιασμένοι για σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ξέρετε, υπάρχει πάντα μια ιστορία του μήνα, και εγώ με την Jennifer Lopez ήμασταν για τα ταμπλόιντ αυτή η ιστορία τη στιγμή που αυτή η βιομηχανία αναπτυσσόταν ραγδαία. Ακόμα, μέχρι σήμερα, [κάποιοι] θα πούνε, «Σε βλέπω εκεί έξω στα παπαράτσι και τις φωτογραφίες!» και απαντώ ναι έφυγα από το σπίτι μου και έβγαλα τα σκουπίδια. Δεν είναι ότι προσπαθώ. Και συνεχίζουν «Κάνατε βόλτα!». Λες και έφυγα από το σπίτι, μόνο με την ελπίδα ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο τυχερός ώστε να καταλήξω ως το έκτο θέμα στη Daily Mail. Είναι παράλογο!», είπε ο ηθοποιός.

Συνέχισε λέγοντας ότι η κάλυψη των ταμπλόιντ για την Lopez ήταν υποτιμητική εκείνη την εποχή.

«Οι άνθρωποι ήταν τόσο κακοί με αυτήν , σεξιστές και ρατσιστές. Άσχημα και μοχθηρά πράγματα, γράφονταν για εκείνη με τρόπους που αν το έγραφε κάποιος τώρα κυριολεκτικά θα τον απέλυαν γι’ αυτά που είπε. Τώρα, είναι λιοντάρι και σεβαστή για τη δουλειά της, για το από πού προήλθε, τι πέτυχε, όπως θα έπρεπε να ήταν από την αρχή! Θα έλεγα ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες, προερχόμενος από το Bronx, να καταλήξεις σαν την [Δικαστή Sonia] Sotomayor στο Ανώτατο Δικαστήριο από ότι να κάνεις την καριέρα της Jennifer Lopez και να είσαι αυτή που είναι στα 50 της.».

Σήμερα, ο Affleck βγαίνει με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Deep Water», Ana de Armas, ενώ η J.Lo είναι αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.