CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Η εκπληκτική ομοιότητα με την κόρη της Apple


The Jennettes

5 Απριλίου 2021

Gwyneth Paltrow: Η εκπληκτική ομοιότητα με την κόρη της Apple

Η Apple Martin χάρισε τη φωνή της σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok όπου διηγείται την πρωινή ρουτίνα της μαμάς της , Gwyneth Paltrow πριν από τη δουλειά, προωθώντας τη νέα γραμμή προϊόντων ομορφιάς της, Goop Glow.

Στο κλιπ, η κόρη του Chris Martin εξήγησε ότι η μαμά της ξεκινά τη μέρα της με το Goop Glow Morning Skin Superpowder, «Και δεν τρώει τίποτα εκτός από χουρμάδες και βούτυρο αμυγδάλου, οπότε θα φάει αυτό».

Η Paltrow μεταβαίνει στη συνέχεια στο ευρύχωρο μπάνιο της, όπου ξεκινά τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. «Είναι 8 π.μ. και το κάνει αυτό από τις 7 π.μ. Απλά γυρνάει στο μπάνιο, βάζοντας εκατομμύρια προϊόντα Goop Glow για το λαμπερό δέρμα της. Στη συνέχεια, πηγαίνει στη δουλειά, για να φτιάξει μερικά ακόμη vagina eggs», αστειεύεται η Apple. 

Η ηθοποιός αργότερα ανέβασε στο Instagram μία χαριτωμένη ασπρόμαυρη selfie και των δύο, γράφοντας στη λεζάντα: «Συναρπαστικό λανσάρισμα των νέων προϊόντων σήμερα με μία από τις μεγαλύτερες λατρείες της ζωής μου». 

Στη φωτογραφία μπορούμε να διαπιστώσουμε την εκπληκτική ομοιότητα μαμά και κόρης. Η πανέμορφη Apple είναι τώρα 16 ετών και έχει τα μακριά ξανθά μαλλιά και το δέρμα της διάσημης μητέρας της. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.