CELEBRITIES

Η Βασίλισσα είπε στην Meghan ότι μπορεί να συνεχίσει την καριέρα της στην υποκριτική σύμφωνα με γνωστό βιογράφο


The Jennettes

6 Απριλίου 2021

Meghan Markle Βασίλισσα

O γνωστός βιογράφος Andrew Morton ισχυρίστηκε ότι η Βασίλισσα είπε στην Δούκισσα του Sussex ότι είχε κάθε δικαίωμα να συνεχίσει την καριέρα της στην υποκριτική όταν αποχώρησε από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Ο Morton, ο οποίος το 1992 έγραψε το ευπώλητο βιβλίο «Diana: Η αληθινή ιστορία της», μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα στο podcast «Royally Obsessed» και εξήγησε ότι η Meghan και ο Δούκας του Sussex είχαν την ευκαιρία να πάνε οπουδήποτε θέλουν αφού εξέφρασαν την επιθυμία να εγκαταλείψουν τους βασιλικούς ρόλους τους πέρυσι.

«Τους δόθηκε ένας βαθμός γεωγραφικού πλάτους. Τους είπαν «Εδώ είναι τα εισιτήρια πρώτης θέσης, επιλέξτε σε ποια χώρα θέλετε να πάτε, θα σας κάνουμε νέους πρεσβευτές για την Κοινοπολιτεία». Για να είμαστε δίκαιοι προς τη βασιλική οικογένεια, για να είμαστε δίκαιοι προς τη Βασίλισσα, τους έδωσε την ευκαιρία να πάνε οπουδήποτε θέλουν. Και επίσης, είπαν στην Meghan αν δεν θέλεις να αγκαλιάσεις τα Βασιλικά καθήκοντα, παρακαλώ μπορείς να συνεχίσεις την καριέρα σου ως ηθοποιός. Οι ευκαιρίες της ήταν ανοιχτές» είπε ο Morton.

Ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τους ρόλους τους στη Βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020. Η Meghan άφησε το ρόλο της στο νομικό δράμα «Suits» το 2016 λίγο μετά την ανακοίνωση ότι αυτή και ο Harry είναι ζευγάρι και δεν έχει εκδηλώσει κανένα δημόσιο ενδιαφέρον για να ξαναπαίξει από τότε.

Ο Morton πιστεύει επίσης ότι ούτε ο Harry ούτε η Meghan το σκέφτηκαν αρκετά όταν επέλεξαν να μην είναι πλέον μέλη πλήρους απασχόλησης της Βασιλικής Οικογένειας. Αναφέρθηκε ακόμα στο σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Πρίγκιπας William στον αδερφό του, να πάει τα πράγματα με τη Meghan αργά και σταθερά και να σκεφτούν πολύ καλά τι κάνουν, λέγοντας πως έκρυβε στοργή περισσότερο από όλα.

«Νομίζω ότι ο William κατάλαβε περισσότερο από τον Harry ότι το να γίνεις μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι μια δύσκολη υπόθεση. Σκεφτείτε την Catherine Middleton. Είναι Βρετανίδα, έχει μεγαλώσει με τις παραδόσεις, προφανώς ήταν μια κοινή αλλά είχε μια πολύ υγιή και δυνατή οικογένεια. Η Meghan δεν είχε κάτι τέτοιο. Είναι Αμερικανίδα, δεν είχε ιδέα για τη βασιλική οικογένεια».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.