CELEBRITIES

Regé-Jean Page: Απαντά στις φήμες ότι έχασε έναν ρόλο εξαιτίας του χρώματός του


The Jennettes

8 Απριλίου 2021

Regé-Jean Page: Απαντά στις φήμες ότι έχασε έναν ρόλο εξαιτίας του χρώματός του

Ο Regé-Jean Page, ο πρωταγωνιστής της πρώτης σεζόν του «Bridgerton», φαίνεται να έχασε τον ρόλο του παππού του Superman στη σειρά επιστημονικής φαντασίας «Krypton». Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», ο Page απορρίφθηκε επειδή ο τότε πρόεδρος της DC Films, Geoff Johns, είπε ότι ο Superman δεν θα μπορούσε να έχει έναν μαύρο παππού.

Την Τρίτη, το ίδιο μέσο δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με τις αναφορές του ηθοποιού Ray Fisher για τα γυρίσματα της ταινίας «Justice League», ανάμεσα στις οποίες ήταν και ένα ρατσιστικό περιστατικό από τα παρασκήνια της Warner Bros. Η έκθεση περιείχε και μία ανέκδοτη αναφορά σχετικά με το πώς οι δημιουργοί του «Krypton» ήταν παθιασμένοι να κάνουν ένα μη παραδοσιακό casting ρόλων, αλλά ο Johns, ο οποίος επέβλεπε το έργο, είπε ότι ο Superman δεν θα μπορούσε να έχει μαύρο παππού, παρά το γεγονός ότι ο Superman είναι ένα ον από το διάστημα που μπορεί να πετάξει και που έχει όραση με ακτίνες Χ.

Σε μια δήλωση προς το «The Hollywood Reporter», ο εκπρόσωπος του Johns εξήγησε ότι πίστευε πως οι οπαδοί περίμεναν ότι ο χαρακτήρας [του παππού του Superman] θα μοιάζει με έναν νεαρό Henry Cavill, που παίζει τον Superman στο «Man of Steel», «Batman vs Superman: Dawn of Justice» και «Justice League».

Ο Page φαίνεται ότι απάντησε στις αναφορές μέσω Twitter την Τετάρτη, γράφοντας, «Να ακούω για αυτές τις συζητήσεις δεν πονάει λιγότερο τώρα από ό,τι τότε. Οι διευκρινίσεις σχεδόν πληγώνουν περισσότερο για να είμαι ειλικρινής. Ακόμα απλά κάνω αυτό που ξέρω. Ακόμα κάνουμε τη δουλειά μας. Ακόμα πετάμε».

Ο Άγγλο- Αμερικανός ηθοποιός Cameron Cuffe έπαιξε τελικά τον ρόλο, αν και η σειρά ακυρώθηκε μετά από δύο μόνο σεζόν.

Ο Page, φυσικά, συνέχισε την καριέρα του, πρωταγωνιστώντας στο «Bridgerton», και συμμετέχοντας στο «Saturday Night Live», ενώ στη συνέχεια θα παίξει μαζί με τους Ryan Gosling και Chris Evans στο «The Gray Man» και θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία «Dungeons and Dragons».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.